Hüseyn1322 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #1 RAM 8gb Ekran kartı İntel hd 4000 İşlemci i5 3357u Intel HD Graphics 4000 ekran kartım var ama bir türlü beceremedim tanıtmayı. Config dosyasını atsam yapabilir misiniz? Config. Son düzenleme: 19 Kasım 2022
Intel HD Graphics 4000 ekran kartım var ama bir türlü beceremedim tanıtmayı. Config dosyasını atsam yapabilir misiniz? Config.
Çözüm e.n.e.s 19 Kasım 2022 Hackintool ile tanıtabilirsiniz hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hackintool ile tanıtabilirsiniz hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 19 Kasım 2022 #2 Hackintool ile tanıtabilirsiniz hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Hackintool ile tanıtabilirsiniz hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Hüseyn1322 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #3 He evet aklıma orası geldi şimdi zaten tanıttım. Artı 0 Eksi