Çözüldü OpenCore ile macOS Ventura kurarken ilerleyememek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Werlades

Hectopat
Yer
Ankara/keçiören
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
RAM
6000mhz 2x16GB
SSD veya HDD modeli
500gb M2 SSD ve 300gb harddisk
Ekran kartı
4070 Super
Anakart
Asus prime b760m-k
İşlemci
İntel i5 14400F
Merhaba, OpenCore ile Technopat rehberiyle macOS kurmaya çalışıyorum. Anakart ayarlarımı yaptım, Config'i seçtim, USB'den başlattım intall macOS Ventura'ya basınca bazı yazılar çıkıyor ve orada tıkanıyorum yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 20250624_011431.jpg
    20250624_011431.jpg
    326,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, OpenCore ile Technopat rehberiyle macOS kurmaya çalışıyorum. Anakart ayarlarımı yaptım, Config'i seçtim, USB'den başlattım intall macOS Ventura'ya basınca bazı yazılar çıkıyor ve orada tıkanıyorum yardımcı olur musunuz?

RTX serisi ekran kartları macOS desteklemiyor maalesef. Uyumlu ekran kartları için makalemizi inceleyebilirsiniz.

RTX serisi ekran kartları macOS desteklemiyor maalesef. Uyumlu ekran kartları için makalemizi inceleyebilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı