R7 5700X RX 9060 XT sistem darboğaz yapar mı?

Eren kaynar

Hectopat
Merhaba arkadaşlar mevcut düzenimde B450 Tomahawk Max ve MSI Gaming X 5700XT, Ryzen 5 3600X işlemci kullanmaktayım. Belirli bir süre tutması açısından Ryzen 7 5700X ve 9060XT 16 GB VRAM düşünmekteyim. 1080p üzerine konuşacak olursak darboğaz olma durumu çok veya az konusunda yorum yapabilecek olan var mıdır? 1 yıl civarı götürmesini istediğim için sorunsuz bir deneyim yaşamak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar mevcut düzenimde B450 Tomahawk Max ve MSI Gaming X 5700XT, Ryzen 5 3600X işlemci kullanmaktayım. Belirli bir süre tutması açısından Ryzen 7 5700X ve 9060XT 16 GB VRAM düşünmekteyim. 1080p üzerine konuşacak olursak darboğaz olma durumu çok veya az konusunda yorum yapabilecek olan var mıdır? 1 yıl civarı götürmesini istediğim için sorunsuz bir deneyim yaşamak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Minnacık olur. Güzel ikili kullanabilirsiniz.

Minnacık olur. Güzel ikili kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Bu tür olaylar göze batan türden şeyler mi oluyor acaba bir yıl kullanmayı düşünüyordum zehir olmasını istemiyorum :D

5600'den sonrası gereksiz masraf olur. Alınacaksa 5600 alın.
Darboğaz ne kadar etkiler bilmediğim için AM4 tarafından en yüksek olanını alayım mantığına girmiştim bilgi için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı