OpenCore kurulu Monterey nasıl güvenli modda açılır?

Dervişane

Decapat
RAM
4* 8GB 3200 mhz
SSD veya HDD modeli
Sandisk 240 SSD
Ekran kartı
Sapphire RX570
Anakart
Asus Pro Art Z490 Creator
İşlemci
İntel i7 10700KF
Technopat macOS Monterey 12.1 imajı ile kurduğum OpenCore Monterey sistemini bilgisayarıma kurdum. Sistemi bir işlem için safe mode da açmam lazım, bunu nasıl yapabilirim? Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Safe Mode'dan kastınız Secure Boot mu? Eğer oysa maalesef Secure Boot açıkken OpenCore boot etmek pek mümkün değil.

Technopat macOS Monterey 12.1 imajı ile kurduğum OpenCore Monterey sistemini bilgisayarıma kurdum. Sistemi bir işlem için safe mode da açmam lazım, bunu nasıl yapabilirim? Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

OpenCore menüde Shift'e basılı tut ve Mac'i başlatın.

Teşekkürler, bir diğer sorum, OpenCore ile Mac'i başlattıktan sonra kayan yazılar yerine Apple logosunu nasıl görebilirim? Bir de sesi tanıtamadım, anakartım ASUS Z490 proart üstündeki ses çip i Realtek S1220A bunu tanıtmak için ne yapmalıyım?

Teşekkürler, bir diğer sorum, OpenCore ile Mac'i başlattıktan sonra kayan yazılar yerine Apple logosunu nasıl görebilirim? Bir de sesi tanıtamadım, anakartım ASUS Z490 proart üstündeki ses çip i Realtek S1220A bunu tanıtmak için ne yapmalıyım?

Yeni konu açın. Sorununuz çözüldü mü?

Enter'a bastığınız an Shift tuşuna basılı tutun.

Maalesef yine olmadı, benim recovery mode da güvenlik ayarlarını Full Security'den Reduced Security'e almam lazım, ama bir türlü giremedim safe mode A, OpenCore menüsünde iken recovery Monterey 12.01 seçtiğimde oradan utilitys e gelip oradan deneyeyim dedim, bu sefer de you "Firmware is not supported" uyarısı karşıma çıktı. Firmware uyuşmazlığını nasıl giderebilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı