Sağolun hocam.Garip hocam, olmadı ben confige gerekli eklemeleri yapıp yollarım onunla denersiniz. Çünkü sizin attığınız configte ayarlar kaydedilmiyor anlaşılan.
Patch'i yaptım. Sonra restart atınca verbose kodlarından sonra macOS bozuldu. Hem Windows'u hem macOS'u tekrardan açamadım. Daha sonra Windows'un EFI dosyasını tekrar yüklerim diye Monterey'i yeniden kurmaya başladım. Ama USB 3.0'da unutmuşum, finaldeki bir dakikadan az kaldı kısmında takılı kaldı. Boşa vaktim gitti ben de şimdi tekrar 11 kurdum. Soğudum bu bilgisayardaki macos olayından. Düşük ihtimal AMD ekran kartı alırsam anca o zaman yüklerim. Sanırım en mantıklısı 5KTL'lik bir Air 2017 falan almak. Teşekkür ediyorum tekrardan. @e.n.e.s @KleynBu configle direkt deneyin hocam.
![]()
Patch'i yaptım. Sonra restart atınca verbose kodlarından sonra macOS bozuldu. Hem Windows'u hem MacOS'u tekrardan açamadım. Daha sonra Windows'un EFI dosyasını tekrar yüklerim diye Monterey'i yeniden kurmaya başladım. Ama USB 3.0'da unutmuşum, finaldeki bir dakikadan az kaldı kısmında takılı kaldı. Boşa vaktim gitti ben de şimdi tekrar 11 kurdum. Soğudum bu bilgisayardaki macOS olayından. Düşük ihtimal AMD ekran kartı alırsam anca o zaman yüklerim. Sanırım en mantıklısı 5KTL'lik bir Air 2017 falan almak. Teşekkür ediyorum tekrardan. @e.n.e.s @Kleyn
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.