OpenCore OpenCore Monterey ile klavye mouse çalışmıyor

1 saattir klavye ile takla atıyorum hocam ahahhaha ben buna kafayı taktım sıfır oc dosyası atıp açıcam tekrar ekran kartı kaydetmeyi sorucam biraz bekleticem

Bence High Sierra kurun. Monterey ile vakit kaybetmeyin yoksa uğraştığınıza pişman olursunuz çünkü grafik hızlandırma çalışmayacak.

Bence High Sierra kurun. Monterey ile vakit kaybetmeyin yoksa uğraştığınıza pişman olursunuz çünkü grafik hızlandırma çalışmayacak.
Hocam bende canım sıkıldı mac e sarayım dedim olsun deneyelim ya sizin önerinizide yapıcam hiç merak etmeyin

Bira daha irdeleyince çöktü hocam elbet bir gün bir daha Monterey diyoruz sierra kuruyorum şimdi.

Hocam bana ıyv bridge efi lazım

Son düzenleme:
Config dosyanız doğru konum'da değil ya da ismi config değil. Ayrıca yeni konu açmanız gerekiyor.

Monterey ile vakit kaybetmeyin yoksa uğraştığınıza pişman olursunuz çünkü grafik hızlandırma çalışmayacak.
Buna katılmıyorum. Eğer vakit varsa denenmeli. Ortada ne çalışır diyebileceğimiz bir veri var ne de çalışmaz. Eğer az önceki güncel olmayan efi yüzündense tekrar güncel efi ile denemekte fayda olabilir. Ha en son olmazsa o zaman işte High Sierra deneyebilir. Deneme yanılma olmayacaksa ne anlamı kalır bu işlerin.

Hocam bende Monterey'in imajı var bana sadece adam gibi EFI lazım EFI bulursanız tekrardan Monterey deneyeceğim.

Kullandığınız config'i buraya atabilir misiniz Drive yoluyla. Bir şey kontrol edeceğim de. Monterey'i boot ettiğiniz config'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…