OpenCore OpenCore Monterey ile klavye mouse çalışmıyor

Tamam şimdi işlem bitince sistem yeniden başlayacak sanırım. Bakalım tanınacak mı ekran kartı.
Hocam sonuç patladım ya hahahaa
image.jpg

Sistem açılmıyorsa sanırım desteklemiyor bu yama henüz bu ekran kartını. Çünkü eksik bir şey yapmadık diye düşünüyorum. Kernel Panic mi veriyor sistem? Burada Utilitiesten csrutil status ve csrutil authenticated-root status yazıp sonucu atar mısın?

Sistem açılmıyorsa sanırım desteklemiyor bu yama henüz bu ekran kartını. Çünkü eksik bir şey yapmadık diye düşünüyorum. Kernel Panic mi veriyor sistem? Burada Utilitiesten csrutil status ve csrutil authenticated-root status yazıp sonucu atar mısın?
1 2 kere yeniden başlattım burda kaldı hocam

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    174,4 KB · Görüntüleme: 32
Son çare High Sierra.

Son çare High Sierra.
Demeyin hocam haahaha

Sistem açılmıyorsa sanırım desteklemiyor bu yama henüz bu ekran kartını. Çünkü eksik bir şey yapmadık diye düşünüyorum. Kernel panic mi veriyor sistem? Burada utilitiesten csrutil status ve csrutil authenticated-root status yazıp sonucu atar mısın?

Hocam tek açılan yer burası kaldı klavye çalışmıyor dediğim ama OpenCore'de çalışıyor.

Allah Allah neden böyle olmuş? Bu uyumsuz OpenCore sürümü ve configle alakalı bir hata. Şu an yaptığımız yamadan bağımsız. EFI'ın son sürüm müydü?
V6 galiba

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 27
Siz hangi config'i kullandınız?

Config dosyasındaki eklediğiniz boot argümanlarını silip dener misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı