taktaktak
Hectopat
Config dosyasını ayarlayabildiniz mi peki?
Evet.
Config dosyasını ayarlayabildiniz mi peki?
Hocam sisteminiz nedir? Belki macOS uyumlu değildir diye soruyorum.
Hocam sisteminiz nedir? Belki macOS uyumlu değildir diye soruyorum.
Celeron da hocam hangi Celeron ama? Bunların detaylı bilgisi lazım, iGPU'yu öğrenmek için işlemcinin detaylı bilgisi lazım, ethernet ( var ise Wi-Fi ) modeli lazım. Anakart modeli lazım. Lütfen detaylı bilgi veriniz. Sistem bilgilerini detaylı bilmiyorsanız AIDA64 yazılımını indirip söyleyebilirsiniz.Sistemim.
4 GB RAM.
Celeron.
Celeron'un uyumlu olmadığını biliyorum ama internette yapanlar vardı Config buldum EFI 1 kere çalıştı dediğim gibi.
Celeron da hocam hangi Celeron ama? Bunların detaylı bilgisi lazım, IGPU'yu öğrenmek için işlemcinin detaylı bilgisi lazım, Ethernet ( var ise Wi-Fi ) modeli lazım. Anakart modeli lazım. Lütfen detaylı bilgi veriniz. Sistem bilgilerini detaylı bilmiyorsanız AIDA64 yazılımını indirip söyleyebilirsiniz.
AIDA64
AIDA64, sisteminizdeki tüm bileşenler hakkında bilgi sunar ve test etmenize olanak tanır. En detaylı donanım izleme yazılımlarından biridir. Farklı ihtiyaçlarınızı karşılayacak 4 ayrı sürümden oluşuyor. AIDA64 Extreme AIDA64 Engineer AIDA64...www.technopat.net
UHD 615 Destekli. O GPU'yu kullanabilirsiniz. İşlemci fake ID ile halledilir. Hangi macOS sürümünü kurmaya çalışıyorsunuz?Celeron J4025 bende aygıt yöneticisine girince 2 ekran kartı görünüyor ama biri UHD600 diğeri UHD615 ama 615 üzerinde ünlem var AIDA 64 yükleyip SS atacağım.
UHD 615 destekli. O GPU'yu kullanabilirsiniz. İşlemci fake ID ile halledilir. Hangi macOS sürümünü kurmaya çalışıyorsunuz?
Mojave yerine Monterey deneyebilirsiniz. Bu arada 615'in sürücüsünü kurmamış olabilirsiniz.
Mojave yerine Monterey deneyebilirsiniz. Bu arada 615'in sürücüsünü kurmamış olabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.