sercan19
Megapat
Merhabalar
Wi-Fi sürücüsünü tanıtmam için bilgisayarımı Recovery Mode'ye almam gerekiyor.
Normalde CMD+R tuşu ile alınıyormuş fakat ben Bluetooth klavye kullanıyorum açılışta tuşlar çalışmıyor maalesef.
Kablolu olarak standart bir klavye var ama onda da CMD tuşu yok. Ne yapmam gerekiyor?
Ön Hazırlık
Aracı kullanabilmeniz için SIP güvenliğinin ve GateKeeper güvenliğinin devre dışı olması gerekmektedir. Bunun için MacOS'u Recovery Mod'da başlatıp terminale aşağıdaki kodu yapıştırıp "enter" tuşuna basın.
Kod:
Bu işlemden sonra sistemi yeniden başlatın ve terminali çalıştırın. Aşağıdaki kodu da girip yeniden enter'a basın.
Kod:
sudo spctl --master-disable
www.technopat.net
Wi-Fi sürücüsünü tanıtmam için bilgisayarımı Recovery Mode'ye almam gerekiyor.
Normalde CMD+R tuşu ile alınıyormuş fakat ben Bluetooth klavye kullanıyorum açılışta tuşlar çalışmıyor maalesef.
Kablolu olarak standart bir klavye var ama onda da CMD tuşu yok. Ne yapmam gerekiyor?
Ön Hazırlık
Aracı kullanabilmeniz için SIP güvenliğinin ve GateKeeper güvenliğinin devre dışı olması gerekmektedir. Bunun için MacOS'u Recovery Mod'da başlatıp terminale aşağıdaki kodu yapıştırıp "enter" tuşuna basın.
Kod:
csrutil disableBu işlemden sonra sistemi yeniden başlatın ve terminali çalıştırın. Aşağıdaki kodu da girip yeniden enter'a basın.
Kod:
sudo spctl --master-disable
Çözüldü: TP-Link-TL-WN822n (v3) Monterey sürücü hatası
Merhabalar arkadaşlar, TP-Link-TL-WN822n (v3) Wi-Fi alıcı var. Ürünü High Sierra 10.13.06 sürümünde sorunsuz kullanmaktaydım. Daha sonra ekran kartını değiştirdim. Monterey 12.3.1 sürümüne kadar sorunsuz kurulum yaptım. Fakat TP-Link sitesinde güncel sürücü yok. Ürünü nasıl tanıtabilirim...
Son düzenleyen: Moderatör: