A Alex Casey Decapat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 625 Çözümler 4 10 Mayıs 2022 #1 Nedense "Open" olunca aklıma bir şeyin Open Source versiyonu geliyor aynı Open office gibi. Peki bu opencritic'in küçük farklar hariç büyük bir artı yönü var mı Meracritic'ten? Siz hangisine daha çok güveniyorsunuz?
Nedense "Open" olunca aklıma bir şeyin Open Source versiyonu geliyor aynı Open office gibi. Peki bu opencritic'in küçük farklar hariç büyük bir artı yönü var mı Meracritic'ten? Siz hangisine daha çok güveniyorsunuz?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 10 Mayıs 2022 #2 Open daha çok Meta kelimesi kapıldığı için konulmuş gibi, sanırım tek farkı platformlara göre ayırması. Artı 0 Eksi
Open daha çok Meta kelimesi kapıldığı için konulmuş gibi, sanırım tek farkı platformlara göre ayırması.
KS KS A Alex Casey Decapat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 625 Çözümler 4 10 Mayıs 2022 #3 Windows 7 dedi: Open daha çok Meta kelimesi kapıldığı için konulmuş gibi, sanırım tek farkı platformlara göre ayırması. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım. Artı 0 Eksi
Windows 7 dedi: Open daha çok Meta kelimesi kapıldığı için konulmuş gibi, sanırım tek farkı platformlara göre ayırması. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.118 Makaleler 2 Çözümler 28 10 Mayıs 2022 #4 Metacritic Opencritic'ten daha popüler. Artı 0 Eksi