OpenEnglish alınır mı?

• Konuyu başlatan hipo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.203
Hocam herhangi bir çevrimiçi platform ya da uygulama ile başarılı ve kaliteli İngilizce öğrendim diyen bir kişiyi bulalım onun bilmediği benim bildiğim kelimelerle okuması için 196 sayfalık roman yazarız.

Pratik yapmadıkça İngilizce öğrenilemez. Hepsi her kelimeyi farklı okuyor farklı konuşuyor hepsi insan farklı okuyanı bile daha farklı okuyor karışıyor. Çözümü anlattığımdan yola çıkarsak birçok insanın İngilizcesini dinlemek ve kelimeleri anlamaya çalışmak(anlamlarını değil). Bunu ya turistik bir yerde milletle sohbet ederek ya da bir film açıp altyazısız izleyerek yapabilirsiniz.

İngilizcemi hiç test etmedim ama pazartesi günü turistik bir konumda gıda otomatına para kabul ettirmeye çalışırken bir Amerikalı abimizle denk geldik, bu makineden su alamıyorsak başka yerden alırız dedi ve yürümeye başladık sonra su almak yerine oturup çay ve su almanın mantıklı olduğu geldi ve oturduk konuştuk. Bir yerden sonra burada hemşerimi görmek ne güzel neresinden geldin dedi ve lokal olduğuma inanmadı. Kendisi onun demesiyle "eley" kısmından geliyormuş ki c9 olsun c-1 olsun bu standartlara sahip averaj 2. dil sahipleri "vat" diyecektir. Kanıtlamak için haritadaki aktivitemi gösterdim sadece Çin'e çıktığımı görünce inandı.

Dostum 2 kişiyle ortak alsanız daha uyguna geliyor bu aklında olsun.
Bu kurslarda kendini bir seviyeye kadar geliştirebilirsin.
Sonra pratik yapmak şart bunun içinde mektup arkadaşları bulacaksın (forumlar var) ya da Telegram üzerinden bulabilirsin, ama mutlaka birileriyle yazılı pratik ve sonra fırsat yakalarsan görüntülü pratik on numara oluyor ögrenmede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmadim ama forum sitelerine girersen donanimhaber gibi yabanci dil bolumunde zilyon tane insan satmaya devretmeye calisiyor. Buradan anlarsin ise yariyor mu yaramiyor mu.

Benim herkese tavsiyem bir iki tane arkadasinizi bulun. Ozel ders alin bire bir daha iyi. Boyle seylere para vermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı