Opensea NFT oluştururken "content_type cannot be application/octet-stream" hatası

ihsan D

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben OpenSea üzerinden NFT oluşturmaya çalışırken her şeyi tamamladığım halde "content_type cannot be application/octet-stream" diye bir sorun mesajı alıyorum, yüklemek istediğim dosyanın formatı da MP4, ayarlamak istediğim kapak resmi de JPG formatında. Ürünümün boyutu 50KB, kapak resminin ise 17KB.
Denediğim çözümler: Sayfayı yenilemek, dosyaları baştan seçmek, tarayıcı değiştirmek ve ürünün ismini değiştirmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben opensea üzerinden nft oluşturmaya çalışırken her şeyi tamamladığım halde "content_type cannot be application/octet-stream" diye bir sorun mesajı alıyorum, yüklemek istediğim dosyanın formatı da MP4, ayarlamak istediğim kapak resmi de JPG formatında. Ürünümün boyutu 50KB, kapak resminin ise 17KB.
Denediğim çözümler: Sayfayı yenilemek, dosyaları baştan seçmek, tarayıcı değiştirmek ve ürünün ismini değiştirmek.

Hocam ben de Sell'e basınca imzaya kalıyorum yarım saat bile beklediğim oldu ama mavi tık çıkmıyor ki imzayı onaylayayım. Sorununuz çözüldüyse yardımcı olur musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı