Opera Air nasıldır?

Kliv

Hectopat
Daha fazla  
Opera sitesindeyken karşıma çıktı, tasarımını çok beğendim ve hoşuma gitti. Sizin de fikirlerinizi öğrenmek isterim. Ayrıca sistemi ne kadar yorduğunu da söylerseniz sevinirim.

Opera kullanıyorum normalde RAM'ım fazla değil fazla RAM kullanıyormuş diye duydum ve tarayıcı arada donuyordu Air'e geçince düzelir mi?

Eğer ramınız fazla değilse ve sade ve hafif bir tarayıcıya geçmek hız ve performans açısından daha iyi olur. Dediğiniz gibi düzelmesi muhtemel.

Normal Opera'ya kıyasla %30-50 daha az RAM ve CPU kullanıyor deniyor.

Bir artısı yok. Daha fazla RAM kullaniyor. Bir zamanlar denemiştim normal operadan devam et. Neymiş rahatlatıcı müzikler koyduk kullanırken rahatlayın fasa fiso.

Bu durum cihaz, işletim sistemi, açık sekmeler ve ek özelliklerin (örneğin rahatlatıcı müzik gibi) aktif olup olmamasına bağlı değişir.
Aynı eklentiler ve aynı sekmelerle daha fazla kullanıyor. Redditte çok fazla şikayet vardı bunu tek söyleyen ben değilim. Operadan daha hafif değil ve daha minimal de değil. Aynı arayüzü sadece biraz daha modernize edip üstüne rahatlatici sarkilar diye bir sürü ses koymuslar. Opera yıllardır saçma sapan işler yapiyor. Opera crypto, opera touch, opera gx, opera mini gibi bircok ekstra tarayıcı çıkardı bunların bir kismi ölü. Bu da ölü bir proje olacak çünkü kaynak tüketimi çok fazla ve bir işe yaramiyor. Unutmuşum bir de yapay zeka odaklı bir tarayıcı daha geliyor opera neon adıyla.

Aynı eklentiler ve aynı sekmelerle daha fazla kullanıyor. Reddit'te çok fazla şikayet vardı bunu tek söyleyen ben değilim. Opera'dan daha hafif değil ve daha minimal de değil. Aynı arayüzü sadece biraz daha modernize edip üstüne rahatlatici sarkilar diye bir sürü ses koymuslar. Opera yıllardır saçma sapan işler yapiyor. Opera Crypto, Opera touch, Opera GX, Opera mini gibi bircok ekstra tarayıcı çıkardı bunların bir kısmı ölü. Bu da ölü bir proje olacak çünkü kaynak tüketimi çok fazla ve bir işe yaramiyor. Unutmuşum bir de yapay zeka odaklı bir tarayıcı daha geliyor Opera neon adıyla.

Haklısınız faydası kadar şikayetleri de çok. Ben şahsen Brave kullanıyorum. Hepsini kullanmış biri olarak bunu tercih ettim tavsiye ederim. Bence piyasadaki en iyisi şu anlık Brave.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı