eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 1 Mayıs 2021 #51 Çöpera kullananın kendisine saygısı yoktur.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #52 eth dedi: Çöpera kullananın kendisine saygısı yoktur. Genişletmek için tıkla... Neden?
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 1 Mayıs 2021 #53 yYusuffs dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Başta tasarım olmak üzere her şeyi kötü.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 1 Mayıs 2021 #54 Prime777 dedi: VPN'i kötü. 2 tane yasaklı video izleyecektim HD izletmiyor. Genişletmek için tıkla... Allah başka dert vermesin reis.
Prime777 dedi: VPN'i kötü. 2 tane yasaklı video izleyecektim HD izletmiyor. Genişletmek için tıkla... Allah başka dert vermesin reis.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #55 yYusuffs dedi: Her Çinli şirkete veri satıyor diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Opera ve TikTok'dan ibaret değiller tabii ki ama en bilinen bu ikisi ve ikisinin de veri güvenliği sorunları çok fazla ve evet satıyorlar. yYusuffs dedi: Hem Opera'nın veri çaldığına dair kanıtınız var mı ki? Genişletmek için tıkla... Kaç tane link bırakıldı önceki sayfalarda. Quantum9 dedi: Veri satmayan tarayıcı yok arkadaşlar. Bu işin babası en başta Chrome. Tarayıcıların çoğu onun altyapısını kullanmakta zaten. Genişletmek için tıkla... Firefox satmıyor.
yYusuffs dedi: Her Çinli şirkete veri satıyor diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Opera ve TikTok'dan ibaret değiller tabii ki ama en bilinen bu ikisi ve ikisinin de veri güvenliği sorunları çok fazla ve evet satıyorlar. yYusuffs dedi: Hem Opera'nın veri çaldığına dair kanıtınız var mı ki? Genişletmek için tıkla... Kaç tane link bırakıldı önceki sayfalarda. Quantum9 dedi: Veri satmayan tarayıcı yok arkadaşlar. Bu işin babası en başta Chrome. Tarayıcıların çoğu onun altyapısını kullanmakta zaten. Genişletmek için tıkla... Firefox satmıyor.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #56 hacsiz seferi dedi: Kaç tane link bırakıldı önceki sayfalarda. Genişletmek için tıkla... O linkleri görmemiştim hocam.
hacsiz seferi dedi: Kaç tane link bırakıldı önceki sayfalarda. Genişletmek için tıkla... O linkleri görmemiştim hocam.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #57 yYusuffs dedi: O linkleri görmemiştim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada alakasız ama sizin kullandığınız Opera GX mi? Sadece Opera yazıyor çünkü.
yYusuffs dedi: O linkleri görmemiştim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada alakasız ama sizin kullandığınız Opera GX mi? Sadece Opera yazıyor çünkü.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #58 hacsiz seferi dedi: Hocam bu arada alakasız ama sizin kullandığınız Opera GX mi? Sadece Opera yazıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Opera GX kullanıyorum.
hacsiz seferi dedi: Hocam bu arada alakasız ama sizin kullandığınız Opera GX mi? Sadece Opera yazıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Opera GX kullanıyorum.
O omeerc Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 714 Çözümler 4 1 Mayıs 2021 #59 yYusuffs dedi: Opera GX kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gx kullanmayın. Brave kullanabilirsiniz ben memnunum.
yYusuffs dedi: Opera GX kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gx kullanmayın. Brave kullanabilirsiniz ben memnunum.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #60 omeerc dedi: Hocam gx kullanmayın. Brave kullanabilirsiniz ben memnunum. Genişletmek için tıkla... Brave kullanmıştım bir ara. Alışamadığım için GX' e geçtim. GX'e hemen alıştım. Başka tarayıcıya geçmeyi düşünmüyorum.
omeerc dedi: Hocam gx kullanmayın. Brave kullanabilirsiniz ben memnunum. Genişletmek için tıkla... Brave kullanmıştım bir ara. Alışamadığım için GX' e geçtim. GX'e hemen alıştım. Başka tarayıcıya geçmeyi düşünmüyorum.