Opera döviz link ve resim pop-up eklentisi Brave'e nasıl eklenir?

YMCCLASS

Decapat
Daha fazla  
Meslek
YMCSHOP'un sahibi ve yöneticisiyim
Opera döviz link ve kopyaladığım resim pop-up eklentisini Brave tarayıcıma eklemek istiyorum. Eskiden Opera kullanıyordum ve fazla rahatlık oluyordu. Brave için böyle bir eklentiler var mı?

Dosya Ekleri

• opera_parabirimini_otomatik_cevirdi.png
    opera_parabirimini_otomatik_cevirdi.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 26
Opera ve Brave Chromium tabanlı tarayıcılar. Opera'da kullandığınız eklentiyi brave için de kurabilirsiniz.

Pardon. Şöyle bir eklenti var, direk fiyatı seçtiğinizde çeviriyor.

Sadece 1 para birimi ekleniyor USD ile TRY yaptım ancak bana hem USD to TRY hem EURO to TRY falan da lazım bir de web site kısa yolu ve resim kopyala yapıştır aracı.

Pardon. Şöyle bir eklenti var, direk fiyatı seçtiğinizde çeviriyor.

Bir de sadece USD veya dolar işaretini seçtiğimde çeviriyor dolar yazda filan çevirmiyor.

Sadece 1 para birimi ekleniyor USD ile TRY yaptım ancak bana hem USD to TRY hem EURO to TRY falan da lazım.
Bu eklenti gibi sayfada çeviri yapan başka bir eklenti bulup ona euro to try ekleyebilirsiniz bunda öyle bir fonksiyon yok maalesef.
bir de web site kısa yolu ve resim kopyala yapıştır aracı.
Anlamadım hocam ne için?
Bir de sadece USD veya dolar işaretini seçtiğimde çeviriyor dolar yazda filan çevirmiyor.
Opera'da da öyle değil miydi? Para birimlerinin birden çok yazılışı olduğu için sadece resmi yazılışını veya ikonunu gördüğünde çeviriyor.
İsterseniz sizde mağzadan araştırabilirsiniz ama istediğiniz özelliklerde bir eklenti olduğunu sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı