Nasıl açılıp kapanıyor? Çöküyor mu yoksa 'yanıt vermiyor' yazısı mı çıkıyor?
Silme ekranında 'bütün verileri sil'e bastınız mı? Ben de aynısını yaşadım, ona basıp kaldırınca düzeldi.Hocam şöyle 1 milisaniye beyaz ekran sonra direkt kapanıyor.
Silme ekranında 'bütün verileri Sil'e bastınız mı? Ben de aynısını yaşadım, ona basıp kaldırınca düzeldi.
Yüksek ihtimalle çözülecektir. Eklenti sayınız ne kadardı hatırlıyor musunuz? Opera'nın çökmesi, eklentiler arası çakışmadan da kaynaklanabilir.Basmadım hocam hemen deniyorum.
olmadı hocam hala aynı sorun varSilme ekranında 'bütün verileri sil'e bastınız mı? Ben de aynısını yaşadım, ona basıp kaldırınca düzeldi.
Yüksek ihtimalle çözülecektir. Eklenti sayınız ne kadardı hatırlıyor musunuz? Opera'nın çökmesi, eklentiler arası çakışmadan da kaynaklanabilir.
Opera forums'tan bir forum açmayı deneyin. Belki çözümü bilen vardır.olmadı hocam hala aynı sorun var
Vallahi hocam hatırlamıyorum fakat çok yoktu 1 tane Spider-Man vardı o kadar.
Opera Forums'tan bir forum açmayı deneyin. Belki çözümü bilen vardır.
Hocam Subreddit'te biraz dolaştım, genel sıkıntı galiba. Gelen güncelleme bozmuş olmalı.Hocam az kaldı kafayı yiyeceğim oturum açtırmıyor bana forumsda bağlantıyı sıfırlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.