Olmadı buradan post atmayı deneyin.
Hocam Subreddit'te biraz dolaştım, genel sıkıntı galiba. Gelen güncelleme bozmuş olmalı.
Hocam bir önceki sürümü indirmenin bir yolu var mıdır?
Olmadı buradan post atmayı deneyin.
Hocam Subreddit'te biraz dolaştım, genel sıkıntı galiba. Gelen güncelleme bozmuş olmalı.
Bu sırada eski sürümler yerine Opera kullanabilirsiniz hocam. Ben de Opera kullanıyorum.Hocam bir önceki sürümü indirmenin bir yolu var mıdır?
Bu sırada eski sürümler yerine Opera kullanabilirsiniz hocam. Ben de Opera kullanıyorum.
Bu sırada eski sürümler yerine Opera kullanabilirsiniz hocam. Ben de Opera kullanıyorum.
Hocam siz Opera GX'de sıkıntı yaşamıyor musunuz? Başlıkta Opera GX yazıyor, ben şuan normal Opera kullanıyorum gayet de iyi çalışıyor. Opera GX'de genel sıkıntı var. Yanlış anlaşılma mı oldu?Nasıl yani hocam bende Opera açılmıyor diye açtım. Siz yoksa Opera Air mi diyorsunuz?
Hocam ben başından beri Opera indiriyormuşum bir de gx deneyeyim.
Hocam siz Opera GX'de sıkıntı yaşamıyor musunuz? Başlıkta Opera GX yazıyor, ben şu an normal Opera kullanıyorum gayet de iyi çalışıyor. Opera GX'de genel sıkıntı var. Yanlış anlaşılma mı oldu?![]()
Hmmm... Bilgisayarınıza restart atmayı dener misiniz? Ya da internet bağlantısını kesip yeniden deneyin. Ben rahatlıkla kullanabiliyorum.Yok hocam başta gx çalışmıyordu sildim normal Opera yüklemişim oda çalışmadı.
Hmmm... Bilgisayarınıza restart atmayı dener misiniz? Ya da internet bağlantısını kesip yeniden deneyin. Ben rahatlıkla kullanabiliyorum.
Hmmm... Bilgisayarınıza restart atmayı dener misiniz? Ya da internet bağlantısını kesip yeniden deneyin. Ben rahatlıkla kullanabiliyorum.
Opera subredditine baktığımda da yalnız olmadığınızı görüyorum. Arıza gibi bir şey galiba. İşletim sisteminiz neydi?Hocam inanın hepsini denedim fakat internete restart bir deneyim şu an gx iniyor onu tekrar deneyeceğim.
Hocam gx olmadı şu an. opera da yüklenmiyor öyle kalıyor
Opera subredditine baktığımda da yalnız olmadığınızı görüyorum. Arıza gibi bir şey galiba. İşletim sisteminiz neydi?
Yok hocam işletim sisteminiz. W10 mu 11 mi?RX 570 i5 9400F 16 GB RAM 1TB da SSD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.