S spidey123 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Daha demin oldu bu olay. Sildim yükledim birçok şey denedim olmadı. Acil yardım lazım çok iyi tarayıcıydı.
Daha demin oldu bu olay. Sildim yükledim birçok şey denedim olmadı. Acil yardım lazım çok iyi tarayıcıydı.
notshinoaaa Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2025 #2 Nasıl açılıp kapanıyor? Çöküyor mu yoksa 'Yanıt Vermiyor' yazısı mı çıkıyor?
S spidey123 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 notshinoaaa dedi: Nasıl açılıp kapanıyor? Çöküyor mu yoksa 'yanıt vermiyor' yazısı mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle 1 milisaniye beyaz ekran sonra direkt kapanıyor.
notshinoaaa dedi: Nasıl açılıp kapanıyor? Çöküyor mu yoksa 'yanıt vermiyor' yazısı mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle 1 milisaniye beyaz ekran sonra direkt kapanıyor.
notshinoaaa Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2025 #4 spidey123 dedi: Hocam şöyle 1 milisaniye beyaz ekran sonra direkt kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Silme ekranında 'bütün verileri sil'e bastınız mı? Ben de aynısını yaşadım, ona basıp kaldırınca düzeldi.
spidey123 dedi: Hocam şöyle 1 milisaniye beyaz ekran sonra direkt kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Silme ekranında 'bütün verileri sil'e bastınız mı? Ben de aynısını yaşadım, ona basıp kaldırınca düzeldi.
S spidey123 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #5 notshinoaaa dedi: Silme ekranında 'bütün verileri Sil'e bastınız mı? Ben de aynısını yaşadım, ona basıp kaldırınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Basmadım hocam hemen deniyorum.
notshinoaaa dedi: Silme ekranında 'bütün verileri Sil'e bastınız mı? Ben de aynısını yaşadım, ona basıp kaldırınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Basmadım hocam hemen deniyorum.
notshinoaaa Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2025 #6 spidey123 dedi: Basmadım hocam hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle çözülecektir. Eklenti sayınız ne kadardı hatırlıyor musunuz? Opera'nın çökmesi, eklentiler arası çakışmadan da kaynaklanabilir.
spidey123 dedi: Basmadım hocam hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle çözülecektir. Eklenti sayınız ne kadardı hatırlıyor musunuz? Opera'nın çökmesi, eklentiler arası çakışmadan da kaynaklanabilir.
S spidey123 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #7 notshinoaaa dedi: Silme ekranında 'bütün verileri sil'e bastınız mı? Ben de aynısını yaşadım, ona basıp kaldırınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... olmadı hocam hala aynı sorun var notshinoaaa dedi: Yüksek ihtimalle çözülecektir. Eklenti sayınız ne kadardı hatırlıyor musunuz? Opera'nın çökmesi, eklentiler arası çakışmadan da kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam hatırlamıyorum fakat çok yoktu 1 tane Spider-Man vardı o kadar.
notshinoaaa dedi: Silme ekranında 'bütün verileri sil'e bastınız mı? Ben de aynısını yaşadım, ona basıp kaldırınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... olmadı hocam hala aynı sorun var notshinoaaa dedi: Yüksek ihtimalle çözülecektir. Eklenti sayınız ne kadardı hatırlıyor musunuz? Opera'nın çökmesi, eklentiler arası çakışmadan da kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam hatırlamıyorum fakat çok yoktu 1 tane Spider-Man vardı o kadar.
notshinoaaa Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2025 #8 spidey123 dedi: olmadı hocam hala aynı sorun var Vallahi hocam hatırlamıyorum fakat çok yoktu 1 tane Spider-Man vardı o kadar. Genişletmek için tıkla... Opera forums'tan bir forum açmayı deneyin. Belki çözümü bilen vardır.
spidey123 dedi: olmadı hocam hala aynı sorun var Vallahi hocam hatırlamıyorum fakat çok yoktu 1 tane Spider-Man vardı o kadar. Genişletmek için tıkla... Opera forums'tan bir forum açmayı deneyin. Belki çözümü bilen vardır.
S spidey123 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #9 notshinoaaa dedi: Opera Forums'tan bir forum açmayı deneyin. Belki çözümü bilen vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam az kaldı kafayı yiyeceğim oturum açtırmıyor bana forumsda bağlantıyı sıfırlıyor.
notshinoaaa dedi: Opera Forums'tan bir forum açmayı deneyin. Belki çözümü bilen vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam az kaldı kafayı yiyeceğim oturum açtırmıyor bana forumsda bağlantıyı sıfırlıyor.
notshinoaaa Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2025 #10 Olmadı buradan post atmayı deneyin. spidey123 dedi: Hocam az kaldı kafayı yiyeceğim oturum açtırmıyor bana forumsda bağlantıyı sıfırlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Subreddit'te biraz dolaştım, genel sıkıntı galiba. Gelen güncelleme bozmuş olmalı.
Olmadı buradan post atmayı deneyin. spidey123 dedi: Hocam az kaldı kafayı yiyeceğim oturum açtırmıyor bana forumsda bağlantıyı sıfırlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Subreddit'te biraz dolaştım, genel sıkıntı galiba. Gelen güncelleme bozmuş olmalı.