Opera GX ana tarayıcı yapma

ozluceprensi

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar Opera GX varsayılan tarayıcım ama ben linke basınca oluşturduğum gx profiline atmasını istiyorum nasıl yapabilirim?

Arkadaşlar Opera GX varsayılan tarayıcım ama ben linke basınca oluşturduğum gx profiline atmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
Varsayılansa atması lazım zaten otomatik olarak. Ayarlardan bakın isterseniz yanlış da biliyo olabilirsiniz

Arama yerine varsayılan uygulamalar yazıp oradaki tarayıcının üstüne tıklayın ve değiştir basın.

Ama Opera bey biraz tehlikeli dikkat edin

Hocam Oper GX önermem. Çok istiyorsanız normal opera olabilir ama önerim Brave.

Cidden bu kadar kötü mü Opera'nın sistem kullanımı.

Hocam normalde böyle değildi bir gün uyandım bilgisayardan Spider-Man Miles Morales açayım dedim oyuna giremeden masaüstünde bilgisayar dondu kaldı sonra Opera'yı komple kapattım Brave'e geçtim.

Hocam ben zamanında kullanıyordum bu kadar görmedim ama çok kullanıyor.

Benimki kendi kendine bir şeyler yaptı anlamadım kullandığım eklentilerden desem alakası yok biri çeviri biride sound booster şu an Brave'de ikisini de kullanıyorum.

Benimki kendi kendine bir şeyler yaptı anlamadım kullandığım eklentilerden desem alakası yok biri çeviri biride sound booster şu an Brave'de ikisini de kullanıyorum.
Zaten veri hırsızlığıyla alakalı olaylar vardı bir ara operada. Saçma bi tarayıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…