Opera GX çok kasıyor

CoderF

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sürekli kasıyor, tarayıcı verilerini temizledim. Bilgisayarımı sürekli temizliyorum. Genel olarak bilgisayarım kasıyor, son zamanlarda virüs olabilir mi diye düşünüyorum ama Avast Premium kullanıyorum. Sizce ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarama yapabilirsin Avast ile bir de tarayıcını da değiştirebilirsin.

Dünyada son kullanacağınız AV Avast olsun. Eğer virüsten şüpheleniyorsanız Kaspersky ile tam tarama yapın. Ya da madem cihazınız kasıyor en güzelinden temiz kurulum yapın.

Tarayıcımı zaten değiştirdim 3 4 defa tam tarama yaptım.

Avast yerine Kaspersky öneririm. Üstüne birde Malwarebytes ile taratirsan virus mirus kalmaz. Baska bir tarayıcı deneyebilirsin sistemin yetmiyor olabilir. Özellikle RAM sıkıntı çıkarır tarayıcılarda.

Dünyada son kullanacağınız AV Avast olsun. Eğer virüsten şüpheleniyorsanız Kaspersky ile tam tarama yapın. Ya da madem cihazınız kasıyor en güzelinden temiz kurulum yapın.

Sen de haklı olabilirsin ben bilgisayarında var diye Avast ile tara dedim

Daha yeni kurdum Windows'u 2 ay oldu kuralı 8 GB RAM var. Avast bir yıllık almıştım paramın çöpe gitmesini istemiyorum

Ben 10 yaşımdan beri Avast Antivirüs kullanıyorum. Bilgisayarıma sadece bir kere virüs bulaştı o da çocukluğun verdiği bilgisizlikten oldu. İnternette nerelerin güvenli olup olmadığını bilen kişinin bilgisayarına Avast'la virüs bulaşma ihtimali düşük. Hem az ram yemesiyle hem de internet gezintilerinde aktif korumasıyla benim için en sağlam antivirüs. Diyorlar ki veri çalıyor, diğerlerinin çalmadığını nereden biliyorsun? Kanıtın var mı? Microsoft'tan Google'a, Google'dan Facebook'a kadar herkes bilgilerini çalabiliyor. İnstagram'da bir program var,gizli hesapların resimlerini gösteriyor. Mesela İnstagram'daki arkadaşım bu programı indirse benim fotoğraflarım da diğer bu programı indirenler aracılığıyla görüntülenebiliyor. Eğer bilgilerinin çalınmasını istemiyorsan internete bağlanacak hiçbir cihazının olmaması gerekir ki bu ülkede 50 milyon vatandaşın kimlik bilgilerini çaldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…