Opera GX çok kasıyor

Bir keresinde bayağı bir virüs bulaşmıştı Avast sağ olsun hepsini silmişti bence de Avast iyi ama herkeste bir Avast düşmanlığı var.

Avast düşmanlığı falan yok. Biz size burada belki de ücretsiz en iyi virüs programını önermeye çalışıyoruz.

Benim demeye çalıştığım şey şu, yarın öbür gün önerilen diğer antivirüslerin de veri çaldığı ortaya çıkarsa bu önerileriniz de yanlış olacak. Bu antivirüslerin bilgi çalıp çalmadığına dair kanıt yoksa bu kıstasa göre öneri vermekte yanlış. Bir programı bildiğin özellikleriyle önermek en doğrusu. Kaspersky performans olarak iyiyse önermekte sakınca yok ama bu çalıyor, diğeri çalmıyor mantığı yanlış. Ben kanıt ararım.

Benim demeye çalıştığım şey şu, yarın öbür gün önerilen diğer antivirüslerin de veri çaldığı ortaya çıkarsa bu önerileriniz de yanlış olacak. Bu antivirüslerin bilgi çalıp çalmadığına dair kanıt yoksa bu kıstasa göre öneri vermekte yanlış. Bir programı bildiğin özellikleriyle önermek en doğrusu. Kaspersky performans olarak iyiyse önermekte sakınca yok ama bu çalıyor, diğeri çalmıyor mantığı yanlış. Ben kanıt ararım.
Gidin "çalıyor" diyenlere söyleyin. Ben mi diyorum çalıyor diye? Benim elimde öyle bir bilgi yok. Ama kaspersky avast'ın ücretsiz versiyonundan bile daha iyi orası kesin. Zaten bu cümleyi yukarıda başka bir arkadaşta belirtmiş.

Avast çöptür. Sahtekarlığın adıdır. Saçmalıkta bir numaradır. Berbat bir firmadır. Üye olduğumdan beri buradan bunu söylüyorum. Buraya üye olmadan önce de çevreme hep söylerdim. Çevremde bana soran olursa da söylerdim. Yaptığı skandal ortaya çıkmadan önce de bunu hep söylüyordum. Tabii 'bazıları' beni dikkate almayıp kızıyor hatta tepki gösteriyordu. Ama ben her zaman uzak durdum. Beni dikkate alanlar da Avast'tan yaka silkti.

Evet, doğru. Çok daha kaliteli yazılımlar varken macera aramaya hiç gerek yok.

Avast bir yıllık almıştım paramın çöpe gitmesini istemiyorum :)
Neye göre aldın, kime göre aldın? Bana sorsaydın almaman gerektiğini açık açık söylerdim.

Ben kanıt ararım.
Al sana kanıt.
---
Konu sahibi sistem özelliklerini paylaşsa iyi olur. Çözüm olarak kullandığınız tarayıcı ve AV'yi değiştirmenizi önerebilirim. :)

Biz Kaspersky'nin veri satmadığına dair kanıt bulmayacağız. Siz Kaspersky'nin veri sattığına dair kanıt bulacaksınız. Herhangi bir bilginiz olmadan markayı suçlamak pek mantıklı değil. Avast'ın ise sattığı kesin.

Benim demeye çalıştığımı hâla anlamamışsınız. Bakın, siz şu firma çalıyor, o yüzden bu firma diye öneri veriyorsunuz. Avast verileri satmaya başlar başlamaz fark edilmedi, anlaşılması zaman aldı. Kaspersky'da da bu durum varsa ne olacak? Bilmiyoruz böyle bir şey var mı yok mu. Ben o yüzden performansa dayalı önerinin daha mantıklı olduğunu söylüyorum. Derseniz ki Kaspersky Avast'a göre daha performanslı buna katılabilirim, sonuçta kişisel deneyim ama çalma işini bilemeyiz. Bu odak alınarak öneri verilmemeli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı