Avast düşmanlığı falan yok. Biz size burada belki de ücretsiz en iyi virüs programını önermeye çalışıyoruz.
Gidin "çalıyor" diyenlere söyleyin. Ben mi diyorum çalıyor diye? Benim elimde öyle bir bilgi yok. Ama kaspersky avast'ın ücretsiz versiyonundan bile daha iyi orası kesin. Zaten bu cümleyi yukarıda başka bir arkadaşta belirtmiş.Benim demeye çalıştığım şey şu, yarın öbür gün önerilen diğer antivirüslerin de veri çaldığı ortaya çıkarsa bu önerileriniz de yanlış olacak. Bu antivirüslerin bilgi çalıp çalmadığına dair kanıt yoksa bu kıstasa göre öneri vermekte yanlış. Bir programı bildiğin özellikleriyle önermek en doğrusu. Kaspersky performans olarak iyiyse önermekte sakınca yok ama bu çalıyor, diğeri çalmıyor mantığı yanlış. Ben kanıt ararım.
Avast çöptür. Sahtekarlığın adıdır. Saçmalıkta bir numaradır. Berbat bir firmadır. Üye olduğumdan beri buradan bunu söylüyorum. Buraya üye olmadan önce de çevreme hep söylerdim. Çevremde bana soran olursa da söylerdim. Yaptığı skandal ortaya çıkmadan önce de bunu hep söylüyordum. Tabii 'bazıları' beni dikkate almayıp kızıyor hatta tepki gösteriyordu. Ama ben her zaman uzak durdum. Beni dikkate alanlar da Avast'tan yaka silkti.Avast adamdır.
Evet, doğru. Çok daha kaliteli yazılımlar varken macera aramaya hiç gerek yok.Avast'a gerek yok. @bilinçli pars
Neye göre aldın, kime göre aldın? Bana sorsaydın almaman gerektiğini açık açık söylerdim.Avast bir yıllık almıştım paramın çöpe gitmesini istemiyorum![]()
Al sana kanıt.Ben kanıt ararım.
Al sana kanıt.
Avast, Kullanıcı Verilerini Toplayarak Åirketlere Satıyor
Avast'ın kullanıcı verilerini toplayarak Google, Microsoft ve Pepsi gibi Åirketlere sattıÄı öne sürüldü. ÃoÄu kiÅi bilgisayar ve mobil cihaz kullanırkenwww.technopat.net
Biz Kaspersky'nin veri satmadığına dair kanıt bulmayacağız. Siz Kaspersky'nin veri sattığına dair kanıt bulacaksınız. Herhangi bir bilginiz olmadan markayı suçlamak pek mantıklı değil. Avast'ın ise sattığı kesin.Ben kanıt ararım.
Biz Kaspersky'nin veri satmadığına dair kanıt bulmayacağız. Siz Kaspersky'nin veri sattığına dair kanıt bulacaksınız. Herhangi bir bilginiz olmadan markayı suçlamak pek mantıklı değil. Avast'ın ise sattığı kesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.