Çözüldü Opera GX donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar, işlemcim ölü bir işlemci öncelikle. Chrome ve Opera GX yüklü bilgisayarımda fakat Opera'da youtube, instagram gibi sayfalarda video falan açınca seste sorun yok ama video bi yavaşlıyor, sonra birden hızlanıyor falan. Chrome'da bazı videolarda oluyordu fakat Chrome'da donanım ivmesi gibi bir şey vardı, onu kapattım artık kasmıyor ama Opera'da bulamadım. Ne yapabilirim? Opera kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba @prex,

Mümkün olduğunda donanımsal hızlandırma kullan seçeneğini, devre dışı bırakabilirsiniz.

Opera GX içerisinde çok fazla özellik olduğundan (sosyal medya entegrasyonları ve sistem özelliklerini kısıtlayıcı gibi özellikler), normal Opera tarayıcısından daha fazla kaynak kullanımında bulunabilir. Eğer düşük kaynak kullanımında bulunan bir tarayıcı istiyorsanız, Microsoft Edge kullanabilirsiniz. Yenilenen versiyonu gayet başarılıdır.
Merhaba @prex,

Mümkün olduğunda donanımsal hızlandırma kullan seçeneğini, devre dışı bırakabilirsiniz.

Opera GX içerisinde çok fazla özellik olduğundan (sosyal medya entegrasyonları ve sistem özelliklerini kısıtlayıcı gibi özellikler), normal Opera tarayıcısından daha fazla kaynak kullanımında bulunabilir. Eğer düşük kaynak kullanımında bulunan bir tarayıcı istiyorsanız, Microsoft Edge kullanabilirsiniz. Yenilenen versiyonu gayet başarılıdır.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba @prex,

Opera GX'in tasarımı ve reklam engelleyicisi Youtube'da sorun yaşamadığı için istiyorum açıkçası. Dediğiniz seçeneğe bakacağım ve deneyeceğim. Teşekkürler.

@prex, Opera GX içerisinde bulunan tasarım sadece üst ve yan çubuklardan ibarettir. Yani tam olarak bir tasarım harikası oluşturan bir tarayıcı değildir.

İsteğine bağlı olarak; tarayıcını kişiselleştirmek istiyorsan ve Opera GX'e göre daha az kaynak kullanımında bulunan bir tarayıcı istiyorsan, Vivaldi kullanabilirsin. Chrome mağazasındaki eklentileri direkt olarak indirebilmene izin veriyor. Denemeni tavsiye ederim ama Microsoft Edge'yi seversen de onda kalabilirsin.
Rica ederim, ne demek.
hi.gif

@prex, Opera GX içerisinde bulunan tasarım sadece üst ve yan çubuklardan ibarettir. Yani tam olarak bir tasarım harikası oluşturan bir tarayıcı değildir.

İsteğine bağlı olarak; tarayıcını kişiselleştirmek istiyorsan ve Opera GX'e göre daha az kaynak kullanımında bulunan bir tarayıcı istiyorsan, Vivaldi kullanabilirsin. Chrome mağazasındaki eklentileri direkt olarak indirebilmene izin veriyor. Denemeni tavsiye ederim ama Microsoft Edge'yi seversen de onda kalabilirsin.

Rica ederim, ne demek. Eki Görüntüle 633994
Vivaldi kurdum fakat Yandex motoru kullanıyor, değiştirebiliyor muyuz?

Ayarlar > Arama bölümünden, Google arama motorunu varsayılan olarak seçebilirsiniz.
Kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum ama Vivaldi tarayıcısının donanım ivmesi tarzı seçeneğini göremedim Chrome ve GX'teki sorunu onu kapatarak çözmüştük bunda da varsa yapmalıyım çünkü aynı sorun var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı