MetinDai Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #1 Opera GX'e tıklıyorum uygulama açılıyor gayet hızlı fakat başlangıçta ayarladığım Google'ı yüklerken resimdeki gibi 2-3sn bekletiyor bu da can sıkıyor. Dosya Ekleri Untitled.png 2,6 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
Opera GX'e tıklıyorum uygulama açılıyor gayet hızlı fakat başlangıçta ayarladığım Google'ı yüklerken resimdeki gibi 2-3sn bekletiyor bu da can sıkıyor.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.157 Makaleler 4 Çözümler 3 21 Ekim 2020 #2 Çerezleri temizlemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS MetinDai Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #3 Optikiyaza dedi: Çerezleri temizlemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha şimdi bilgisayara format attım ve opera gx'i açtım. Artı 0 Eksi
Optikiyaza dedi: Çerezleri temizlemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha şimdi bilgisayara format attım ve opera gx'i açtım.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #4 HDD varsa ondan geç açılabilir. Bende de HDD var. Çile çekmek mi tarayıcıya girmek mi anlaşılmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS MetinDai Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #5 Silinen üye dedi: HDD varsa ondan geç açılabilir. Bende de HDD var. Çile çekmek mi tarayıcıya girmek mi anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... SSD var Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: HDD varsa ondan geç açılabilir. Bende de HDD var. Çile çekmek mi tarayıcıya girmek mi anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... SSD var
karagumruk1926 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #6 Arka plana dikkat edin. Belki birşey sistemi zorluyor olabilir. Bunu ''Görev Yöneticisi''nden bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Arka plana dikkat edin. Belki birşey sistemi zorluyor olabilir. Bunu ''Görev Yöneticisi''nden bulabilirsiniz.
KS KS MetinDai Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #7 karagumruk1926 dedi: Arka plana dikkat edin. Belki birşey sistemi zorluyor olabilir. Bunu ''Görev Yöneticisi''nden bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır. Dosya Ekleri Untitled.png 12,6 KB · Görüntüleme: 43 Artı 0 Eksi
karagumruk1926 dedi: Arka plana dikkat edin. Belki birşey sistemi zorluyor olabilir. Bunu ''Görev Yöneticisi''nden bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır.
karagumruk1926 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #8 Operayı tamamen silmeye çalışın. Sonra tekrar yükleyin. Olmassa format atmanız gerekebilir. Artı 0 Eksi
KS KS MetinDai Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #9 karagumruk1926 dedi: Operayı tamamen silmeye çalışın. Sonra tekrar yükleyin. Olmassa format atmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Daha şimdi format attım ve hiç bir şey yapmadan Opera GX'i indirip açtım şimdi driver vs. kurdum ve tekrar deniyorum hala aynı. karagumruk1926 dedi: Operayı tamamen silmeye çalışın. Sonra tekrar yükleyin. Olmassa format atmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi silip yükledim ve gene işe yaramadı. Artı 0 Eksi
karagumruk1926 dedi: Operayı tamamen silmeye çalışın. Sonra tekrar yükleyin. Olmassa format atmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Daha şimdi format attım ve hiç bir şey yapmadan Opera GX'i indirip açtım şimdi driver vs. kurdum ve tekrar deniyorum hala aynı. karagumruk1926 dedi: Operayı tamamen silmeye çalışın. Sonra tekrar yükleyin. Olmassa format atmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi silip yükledim ve gene işe yaramadı.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.157 Makaleler 4 Çözümler 3 21 Ekim 2020 #10 Başka tarayıcıda aynısı oluyor mu? Edge çok stabil. Artı 0 Eksi