MetinDai Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #1 Opera GX'e tıklıyorum uygulama açılıyor gayet hızlı fakat başlangıçta ayarladığım Google'ı yüklerken resimdeki gibi 2-3sn bekletiyor bu da can sıkıyor. Dosya Ekleri Untitled.png 2,6 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
Opera GX'e tıklıyorum uygulama açılıyor gayet hızlı fakat başlangıçta ayarladığım Google'ı yüklerken resimdeki gibi 2-3sn bekletiyor bu da can sıkıyor.
gunerii55 Picopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #11 Opera Gx in bir katkısı olduğunu düşünmüyorum performansa. Normal Opera gayet iyi iş görüyor. Artı 0 Eksi
KS KS MetinDai Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #12 Optikiyaza dedi: Başka tarayıcıda aynısı oluyor mu? Edge çok stabil. Genişletmek için tıkla... Hayır Chrome'da veya Edge'de problem yok. gunerii55 dedi: Opera Gx in bir katkısı olduğunu düşünmüyorum performansa. Normal Opera gayet iyi iş görüyor. Genişletmek için tıkla... Görünüşünü beğendiğim için kullanmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Optikiyaza dedi: Başka tarayıcıda aynısı oluyor mu? Edge çok stabil. Genişletmek için tıkla... Hayır Chrome'da veya Edge'de problem yok. gunerii55 dedi: Opera Gx in bir katkısı olduğunu düşünmüyorum performansa. Normal Opera gayet iyi iş görüyor. Genişletmek için tıkla... Görünüşünü beğendiğim için kullanmak istiyorum.