Opera GX gerçekten iyi mi?

Kurması rahat bir program. Bir şans verip deneyin hoşunuza gitmezse kaldırırsınız.

İyi bir sisteminiz varsa iyi bir tarayıcıdır, ama Chrome kullanırsanız da bir şey kaybetmezsiniz.

Ne alaka ya? Boş tarayıcı önermeyin. Daha çok RAM kullanıyor gereksiz olarak, artı olarak da verileri satıyor, kullanıyor. Bence en iyisi Brave, Edge'den de hızlı.
Çoğunluğun kullandığı Chrome boş bir tarayıcımı dostum neden bu kadar yükseldin anlamadım sadece arama yapıp sitelere girdiğin bir tarayıcı için.

Ne alaka ya? Boş tarayıcı önermeyin. Daha çok RAM kullanıyor gereksiz olarak, artı olarak da verileri satıyor, kullanıyor. Bence en iyisi Brave, Edge'den de hızlı.

Kullandığın Windows'tan tut telefonundan bile veri alıp satılıyor bunu tek yapan Opera gibi yazmayın artık.

Brave daha iyi bana kalırsa. Aşırı yavaş çalışıyor bende.

Chrome kur geç görev yöneticisinden işleme önceliğini düşüğe al . Daha mantıklı GX ten. Gmaillerinin çinde rulet gibi seçilip hacklenmesini ve herkesin öve öve bitiremediği balon gibi limiterleri kullanmak istiyorsan kullan. Zaten limiter açıcan herşey yavaş yüklenecek o zaman ne manası kaldı oyun oynarken browser kullanmanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…