Merhabalar. Bu benim üçüncü blog yazım. Bu yazıda sizlere Firefox tarayıcısına web sayfalarını çevirme özelliği nasıl eklenir onu anlatacağım. İlk olarak Firefox eklenti mağazasını açıyoruz. Açamıyorsanız buradaki linkten açabilirsiniz...
Kısa zaman önce Google Chrome'dan Opera GX'e geçiş yaparak kullanmaya başladım. Bazılarından duyduğuma göre Opera GX'in veri güvenliği sorunu varmış. Bu konu hakkında beni bilgilendirebilir misiniz?
Merhabalar. Bu benim üçüncü blog yazım. Bu yazıda sizlere Firefox tarayıcısına web sayfalarını çevirme özelliği nasıl eklenir onu anlatacağım. İlk olarak Firefox eklenti mağazasını açıyoruz. Açamıyorsanız buradaki linkten açabilirsiniz...
Hocam bu uzantı sadece Firefox'un bilgisayar sürümlerine çalışıyor. eskiden Android'e kurulabiliyordu ama artık sadece önerilen eklentiler kuruluyor. bu arada kullandığınız font çok güzelmiş. @s.aksoy.
Hocam bu uzantı sadece Firefox'un bilgisayar sürümlerine çalışıyor. eskiden Android'e kurulabiliyordu ama Firefox eklenti desteğini Android için kaldırdı. bu arada kullandığınız font çok güzelmiş. @s.aksoy.
Kısa zaman önce Google Chrome'dan Opera GX'e geçiş yaparak kullanmaya başladım. Bazılarından duyduğuma göre Opera GX'in veri güvenliği sorunu varmış. Bu konu hakkında beni bilgilendirebilir misiniz?
Hiçbir tarayıcı verileri %100 gizli tutmaz ancak Opera Opera GX gibi tarayıcalar VPN'lerinde olsun reklam engelleyicileri olsun sizin bilgilerinizi Facebook, Google gibi firmalara satıyor zaten kendileride söylüyor Brave kullanmak en iyisi elbetteki o da verileri kullanır ancak kendisi için verileri başka firmalara satmaz.