barandqn Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 208 Çözümler 3 17 Nisan 2022 #31 Önceden Opera kullanıyordum ama şimdi Edge kullanıyorum fazla fark hissetmiyosun biraz kullan Edge'e alışıyosun dostum zaten bence Edge kullan.
Önceden Opera kullanıyordum ama şimdi Edge kullanıyorum fazla fark hissetmiyosun biraz kullan Edge'e alışıyosun dostum zaten bence Edge kullan.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #32 barandqn dedi: Önceden Opera kullanıyordum ama şimdi Edge kullanıyorum fazla fark hissetmiyosun biraz kullan Edge'e alışıyosun dostum zaten bence Edge kullan. Genişletmek için tıkla... Edge iyi güzel hoş sade vs. ama bence yavaş ya ben ya Opera ve Brave kullanıyorum Opera'yı genellikle kullanım rahatlığı verdiği için kullanıyorumda Brave de ayrı bir güzel.
barandqn dedi: Önceden Opera kullanıyordum ama şimdi Edge kullanıyorum fazla fark hissetmiyosun biraz kullan Edge'e alışıyosun dostum zaten bence Edge kullan. Genişletmek için tıkla... Edge iyi güzel hoş sade vs. ama bence yavaş ya ben ya Opera ve Brave kullanıyorum Opera'yı genellikle kullanım rahatlığı verdiği için kullanıyorumda Brave de ayrı bir güzel.