Opera GX için eklenti önerisi

@Pirateinthesky, Nano Adblocker ve AdGuard'ı beraber mi kullanıyorsun? Ghostery eklentisini hangi amaçla kullanıyorsun?
Evet, ortaya karışık yaptım. Nano Adblocker ve Adguard'ı beraber kullanıyorum. Sıfır reklam. Ghostery'i tamamen güvenlik amaçlı kullanıyorum. Açık kodlu olması gibi sebeplerden ötürü. Hatam mı var?

Evet, ortaya karışık yaptım.
Çok yanlış bir şey yapıyorsun. Reklam engelleme filtreleri birbiri ile çakışacaktır ve sisteminin kaynak kullanımında artış olacaktır. Reklam engelleme kombinasyonu olarak Nano Adblocker ve Nano Defender'ı kullanman yeterlidir.
Ghostery'i tamamen güvenlik amaçlı kullanıyorum.
Kullanmış olduğun tarayıcının veri politikası güvenli değildir. Opera'nın kullanılmasını önermiyorum. Satıldıkları firma, güvenliği ve gizliliği tehdit edici özellikleri tarayıcıya eklediler. Ayrıca şirketin geçmişinde yapmış olduğu faaliyetler kendisini güvensiz olarak gösteriyor. Opera'nın güvenliği hakkında açılmış konulara bakabilirsin. Çoğu konuda açıklamaya çalışmıştık.

Eğer hızlı bir tarayıcı istiyorsan Microsoft Edge Chromium kullanabilirsin. İçerisinde izleyici engelleme filtresi bulunuyor ve oldukça başarıldır. Güvenlik için Ghostery kullanmana gerek bulunmuyor. Sormak istediğin bir soru bulunuyor mu?

Çok yanlış bir şey yapıyorsun. Reklam engelleme filtreleri birbiri ile çakışacaktır ve sisteminin kaynak kullanımında artış olacaktır. Reklam engelleme kombinasyonu olarak Nano Adblocker ve Nano Defender'ı kullanman yeterlidir.

Kullanmış olduğun tarayıcının veri politikası güvenli değildir. Opera'nın kullanılmasını önermiyorum. Satıldıkları firma, güvenliği ve gizliliği tehdit edici özellikleri tarayıcıya eklediler. Ayrıca şirketin geçmişinde yapmış olduğu faaliyetler kendisini güvensiz olarak gösteriyor. Opera'nın güvenliği hakkında açılmış konulara bakabilirsin.

Eğer hızlı bir tarayıcı istiyorsan Microsoft Edge Chromium kullanabilirsin. İçerisinde izleyici engelleme filtresi bulunuyor ve oldukça başarıldır. Güvenlik için Ghostery kullanmana gerek bulunmuyor. Sormak istediğin bir soru bulunuyor mu?
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Opera satılmadan önce güvenlik politikası iyiydi. Adguard'ı silme vakti :).
Güvenlik olarak Tor çok öneriliyor. Denesem mi diyorum, ama eklentilerini bilmiyorum. Brave de güvenli diye indirdim ama nedense kullanamıyorum.
Bu arada, aklıma çeşit çeşit soru mevcut ama aklıma şu an gelmiyor.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Opera satılmadan önce güvenlik politikası iyiydi. Adguard'ı silme vakti :).
Rica ederim, ne demek. Nano Adblocker ve Nano Defender sizi yarı yolda bırakmayacaktır.
Güvenlik olarak Tor çok öneriliyor. Denesem mi diyorum, ama eklentilerini bilmiyorum.
Günlük olarak internette gezinen biri için Tor internet tarayıcısını kullanmasına gerek yoktur. Kendi tarayıcısı bulunuyor, güvenlik olarak sundukları eklentileri diğer tarayıcıların eklenti indirme mağazasında mevcut değildir.
Brave de güvenli diye indirdim ama nedense kullanamıyorum.
Açık kaynak kodlu olarak geliştirilen başarılı ve güvenli bir tarayıcıdır. Fakat sistem kaynağı üzerinde çok fazla yük bindirdiği için kullanmıyorum. Şu anda Microsoft Edge Chromium kullanıyorum ve sistem üzerindeki etkisi oldukaç güzel. Hız ve güvenlik konusunda da başarılıdır.
Bu arada, aklıma çeşit çeşit soru mevcut ama aklıma şu an gelmiyor.
Yeni bir konu açarsanız cevaplamaya çalışabiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı