Opera GX kasıyor

Yağızwow

Hectopat
Dostlar selam. Oyun oynarken Opera GX'ten alttan bir video veya Twitch yayını açıp dinliyorum. Fakat kasıyor bilgisayar yavaşlıyor, kasıyor. İşlemci, RAM, internet sınırlayıcı ayarları nasıl olmalı? Bilgisi olan aydınlatabilirse çok mutlu olurum.

İlk olarak GX'in istikrarlı bir tarayıcı olmadığını belirteyim. Yani Chrome ve Edge performans, kaynak tüketimine göre daha yüksek ve sorunlu olduğunu belirteyim.

Tarayıcı kaynaklarını kısıtlayan ayarların bir artısı yok. Bağlantıda önerdiğim ayarları Opera GX'e de uygulayın.

Ayrıca GX için şu ayarları yapın. GX Corner kenar çubuğunda siz açmadığınız sürece arka planda kaynak tüketmez. Kenar çubuğunda Twitch'de benzer şekilde siz kullanmasanız bile kaynak tüketiyor. O yüzden kapatın. Ayrıca GX'in sunduğu görsel efekt ayarlarını da kapatın. Mods falan kullanılmasını pek önermiyorum.

Sisteminiz iyi değilse Twitch, YouTube gibi şeyleri arka plana veya yan ekrana attığınızda YouTube ve Twitch için 60 FPS çözünürlük yerien 480P veya 720P 30 FPS olan seçenekleri tercih edin. Ayrıca Twitch vb. sohbeti gizleyin. Bunlar uzun süre açık kalınca kaynak tüketiyor.

Öncelikle cevapladığın için emeğine ve sana teşekkür ederim.
Opera kullanmamdaki tek sebep altta görmüş olduğun görseldeki soldaki yer.

Yayını veya herhangi bir videoyu istediğin gibi ekranın herhangi bir yerine koyabiliyorsun. Bu yüzden Opera'yı tercih ettim onun harici bir espirisi olduğunu zannetmiyorum. Dış görünüşü iPhone 14 içi Nokia 3310 misali gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…