Opera GX kullanılır mı?

Peki sizce Firefox nasıl devam edilebilir mi? Şu an memnunum fakat Opera daha iyi dedi arkadaşlarım ondan sordum.
Firefox Windows'ta çöp, diğer platformlarda kullanılabilir.
Güvenlik sorunları diyorsunuz sanki sizi takip ediyorlar sizin şifrenizi merak ediyorlar.
Evet, 2016'da Opera Sync kullanan 1 milyona yakın kullanıcının şifrelerinin sızdırılması bu cümlenizi tamamen çöp kılmakta.
%80 kesim Chrome kullanıyor diye onu kullanmak zorunda değilsiniz ama bu yaptığınızda yani...
Chrome kullanmayayıp havalı gözükmeye çalışmıyoruz. Chrome'u yıllardır kullanmıyorum, iyi ki de kullanmıyorum.

Peki sizce Firefox nasıl devam edilebilir mi? Şu an memnunum fakat Opera daha iyi dedi arkadaşlarım ondan sordum.
Firefox gayet iyi bir tarayıcı. Açık kaynak ve veri toplayan seçenekleri kapatabiliyorsunuz. uBlock Origin ile kullanınca harika oluyor.

Gerçekten Opera gx çok yavaş ve kullanışsız. Google Chrome daha rahat ve iyi. Dediğin gibi kötü bir tarayıcı.

Ben pek önermiyorum hem gizlilik sorunları var hemde ağır geldi bana. Geçen aylarda fantezi olsun diye denemek istemiştim çok yavaş açılıyodu ve arayüzü kasıyordu. Sistemim kötü değil bu arada.

Neden 1 milyon acaba, gerçekten merak ettim. Sadece belirli kesim gibi. Neyse, Brave size para veriyor mu merak ettim. Chrome kullanan kişi çok fazla Chrome kullanıyor niye sevmiyorsunuz onu da anlamadım.

Örnek gösterebilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Olur mu, bu kadar kanıt yetmez. Cumhurbaşkanlığından kağıt alalım imzalı, hatta kamuoyundan duyuru yapalım. Opera abi yapmış, VPN koymuş, RGB koymuş, gayet güzel değil mi? Kesinlikle Opera'nın güncel sahibi Pakistan gibi yerlerde insanları ucuz borç veriyoruz ayağına dolandırmamış değil mi? Siz hala bu çer çöp tarayıcıları kullanmaya ve övmeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…