YıldırayDgn
Kilopat
Daha fazla
Çin izleme aracını.
Firefox Windows'ta çöp, diğer platformlarda kullanılabilir.Peki sizce Firefox nasıl devam edilebilir mi? Şu an memnunum fakat Opera daha iyi dedi arkadaşlarım ondan sordum.
Evet, 2016'da Opera Sync kullanan 1 milyona yakın kullanıcının şifrelerinin sızdırılması bu cümlenizi tamamen çöp kılmakta.Güvenlik sorunları diyorsunuz sanki sizi takip ediyorlar sizin şifrenizi merak ediyorlar.
Chrome kullanmayayıp havalı gözükmeye çalışmıyoruz. Chrome'u yıllardır kullanmıyorum, iyi ki de kullanmıyorum.%80 kesim Chrome kullanıyor diye onu kullanmak zorunda değilsiniz ama bu yaptığınızda yani...
Opera developer kullanıyorum çok memnunum. GX'i bilemem ama opera fena değildir.Sizce Opera GX tarayıcısı kullanılır mı? Şu an aktif olarak Firefox kullanıyorum.
Firefox gayet iyi bir tarayıcı. Açık kaynak ve veri toplayan seçenekleri kapatabiliyorsunuz. uBlock Origin ile kullanınca harika oluyor.Peki sizce Firefox nasıl devam edilebilir mi? Şu an memnunum fakat Opera daha iyi dedi arkadaşlarım ondan sordum.
Gerçekten Opera gx çok yavaş ve kullanışsız. Google Chrome daha rahat ve iyi. Dediğin gibi kötü bir tarayıcı.1) Ciddi gizlilik şikayetleri var ve 2016'da 1 milyona yakın kişinin şifreleri Opera Sync data-breach sonucu sızdırıldı.
2) Söyledikleri özellikler göz boyuyor. Reklam engelleyici YouTube'da çalışmıyor, sözde RGB sadece iki renk ve arayüz hayatımda gördüğüm en çirkin arayüzlerden biri olabilir. Ek olarak VPN'i aşırı yavaş, hatta VPN bile değil. Proxy.
3) En fazla 2. RAM kullanan Chromium tarayıcı ve karşılığında performans artısı sağlamıyor. Hala hantal. Vivaldi'ye geçirdiğim insanları dinlerseniz Opera GX'in ne kadar hantal bir çöp olduğunu anlarsınız.
Güvenlik sorunları var.Neden Opera önermiyorsunuz acaba merak ettim?
Neden 1 milyon acaba, gerçekten merak ettim. Sadece belirli kesim gibi. Neyse, Brave size para veriyor mu merak ettim. Chrome kullanan kişi çok fazla Chrome kullanıyor niye sevmiyorsunuz onu da anlamadım.Firefox Windows'ta çöp, diğer platformlarda kullanılabilir.
Evet, 2016'da Opera Sync kullanan 1 milyona yakın kullanıcının şifrelerinin sızdırılması bu cümlenizi tamamen çöp kılmakta.
Chrome kullanmayayıp havalı gözükmeye çalışmıyoruz. Chrome'u yıllardır kullanmıyorum, iyi ki de kullanmıyorum.
Örnek gösterebilir misiniz?
İyi.Sizce Opera GX tarayıcısı kullanılır mı? Şu an aktif olarak Firefox kullanıyorum.