Vivaldi onun yerine kullanılabilir veya Edge kullanabilirsiniz. GX bana çok kasıyor takılıyor gibi geliyor sanki 30 Hz gibi. Brave çok RAM tüketiyor ama güzel bir tarayıcı.
Önemli bir iş postası atacaksın diyelim, önemli bir alışveriş yapacaksın diyelim, önemli verilerinin söz konusu olduğu eğitim platformu gibi yerleri kullanıyorsun diyelim. Adam bunların hepsini topluyor ve sonradan satıyor. Ne kadar tiksinç değil mi? Benim verimi ne yapacaklar deyip kestirip atmayın.Cumhurbaşkanı olmadığıma göre, Çin'in arkasından da iş çevirmediğime göre Çin'in benim hayvan belgeseli izlediğim verisine sahip olmasında sorun görmüyorum.
Mail işlerimi Edge, alışveriş işlemlerimi Kaspersky Güvenli Tarayıcı üzerinden hallediyorum. Edge ve Chrome kullanırken YouTube ve diğer siteler donuyor, GX üzerinde bunu yaşamıyorum. GX üzerinde yaptığım tek şey gerçekten de sosyal medya ve YouTube kullanmak. Opera'yı ana kullanma amacım soldaki bar.Önemli bir iş postası atacaksın diyelim, önemli bir alışveriş yapacaksın diyelim, önemli verilerinin söz konusu olduğu eğitim platformu gibi yerleri kullanıyorsun diyelim. Adam bunların hepsini topluyor ve sonradan satıyor. Ne kadar tiksinç değil mi? Benim verimi ne yapacaklar deyip kestirip atmayın.
Ama herkes sizin gibi mail işlerini Edge, alışveriş işlerini Kaspersky Güvenli Tarayıcı üzerinden halletmiyor.Mail işlerimi Edge, alışveriş işlemlerimi Kaspersky Güvenli Tarayıcı üzerinden hallediyorum. Edge ve Chrome kullanırken YouTube ve diğer siteler donuyor, GX üzerinde bunu yaşamıyorum. GX üzerinde yaptığım tek şey gerçekten de sosyal medya ve YouTube kullanmak. Opera'yı ana kullanma amacım soldaki bar.
Brave ve Egde. Brave'de şu an dolu dolu 4 sekme açık ve 600MB RAM harcıyor.Opera kullanıyorum ama hiç memnun değilim, 2 tane boş sekme açıyorum 400-500 MB ram kullanıyor. Bana az RAM kullanan bir tarayıcı önerir misiniz ?
Cihaza göre değişiyor bende 5 sekme açık 560MB harcıyor Brave.Vivaldi onun yerine kullanılabilir veya Edge kullanabilirsiniz. GX bana çok kasıyor takılıyor gibi geliyor sanki 30 Hz gibi. Brave çok RAM tüketiyor ama güzel bir tarayıcı.
"Cumhurbaşkanı olmadığıma göre, Çin'in arkasından da iş çevirmediğime göre Çin'in benim hayvan belgeseli izlediğim verisine sahip olmasında sorun görmüyorum."Ama herkes sizin gibi mail işlerini Edge, alışveriş işlerini Kaspersky Güvenli Tarayıcı üzerinden halletmiyor.
Verilerimiz neden çalınıyomuş be?Verilerinizin çalınmasını istiyorsanız kullanabilirsiniz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.