Opera GX kullanılır mı?

Aslan Kedi

Hectopat
Makaleler
1
Ben Google Chrome kullanıyorum ama sıkıntı yaşıyorum. Bilgisayarı her açtığımda kendi kendine bir şeyler açılıyor. Operq GX'e geçmeyi düşümüyorum. Kullanılır mı? Önerir misiniz?

Opera GX aşırı iyi bir tarayıcı çok özellik var kendini bayağı bir aştı yani seni gayet memnun eder. Fakat Google Chrome'a alıştıysan bırakması zor oluyor.

Kral sana naçizane tavsiyem "Brave" geç derim hem Google ve Opera kadar güç tüketmiyor hem de onlardan daha hızlı Opera GX işlemcini ve RAM'ini çok yer he gx te RAM ve işlemci kullanımı sınırlama var ama bu sefer de tarayıcının hızı düşer tabii yine kendi kararın benimki sadece tavsiyeydi.

Kral sana naçizane tavsiyem "Brave" geç derim hem Google ve Opera kadar güç tüketmiyor hem de onlardan daha hızlı Opera GX işlemcini ve RAM'ini çok yer he gx te RAM ve işlemci kullanımı sınırlama var ama bu sefer de tarayıcının hızı düşer tabii yine kendi kararın benimki sadece tavsiyeydi.

Nasıl çok kullanıyor? Uzun süreli bir deneyimin oldu mu?

Ben Google Chrome kullanıyorum ama sıkıntı yaşıyorum. Bilgisayarı her açtığımda kendi kendine bir şeyler açılıyor. Operq Gx'e geçmeyi düşümüyorum. Kullanılır mı? Önerir misiniz?

Opera kullandım ama açılışta yavaştı bende i5 12450H ile o yüzden Microsoft Edge geçtim gayet hızlı ve kullanışlı. Brave de geçebilirsiniz.

Nasıl çok kullanıyor? Uzun süreli bir deneyimin oldu mu?

Evet kral 1 1,5 yıl kullanmıştım RAM ve işlemci kullanımını sınırlasam bile Brave'den çok kullanıyor du şu an ben uzun bir süredir aktif olarak Brave kullanıyorum böyle bir şikayetim olmadı şimdiye kadar tabii herkesin kendi tercihi bir kişinin yorumuna bakarak hareket edilmez ben sadece yaşadığım deneyimi söylüyorum.

Açılış dediğim PC açılıyor 5 10 saniye sonra açtığımda bir 20 saniye bekliyordum sitenin açılmasını Edge ile bunu daha hızlı yapıyorum.

Sitenin açılması internet ile alakalı ama sen bilirsin.

Evet kral 1 1,5 yıl kullanmıştım RAM ve işlemci kullanımını sınırlasam bile Brave'den çok kullanıyor du şu an ben uzun bir süredir aktif olarak Brave kullanıyorum böyle bir şikayetim olmadı şimdiye kadar tabii herkesin kendi tercihi bir kişinin yorumuna bakarak hareket edilmez ben sadece yaşadığım deneyimi söylüyorum.
tabiki brave'den daha fazla kullanacak yanında bir sürü özellik ile geliyor ama çok ta aman aman bir kullanım hatırlmıyorum ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı