Opera GX kullanılır mı?

Darsiere

Hectopat
Güvenlik sorunu vesaire gördüm, var mı böyle şeyler? Çok fazla RAM yiyor diyorlar bir de, o kadar fazla mı? Kullanan, kullanmayan, başka tarayıcı önerecek olanlar yazabilir.

32 GB RAM kullanıyorum ve işlemci olarak Ryzen 7500F var.

Güvenlik sorunu vesaire gördüm, var mı böyle şeyler? Çok fazla RAM yiyor diyorlar bir de, o kadar fazla mı? Kullanan, kullanmayan, başka tarayıcı önerecek olanlar yazabilir.

8 GB ve aşağısı RAM varsa kullanılmaz. Siz operada fink atarsınız.

Aktif olarak kullanıyorum. Benim 16 GB RAM'im var ve bilgisayarımı gram zorlamıyor bugüne kadar hiçbir güvenlik sorunu da yaşamadım. Şahsen Opera GX diğer tarayıcılara göre daha fazla üzerine düşünülmüş bir tarayıcı. Sol tarafta yapay zeka sekmeleri. Otomatik seçtiğin bir metni tek tıkla çeviri mantığı. Kendi VPN ağı internet hızı düşmüyor. Bilgisayarın arkadaşın da dediği gibi RAM'lerin ve işlemcine güveniyorsan bence bir dene

Aktif olarak kullanıyorum. Benim 16 GB RAM'im var ve bilgisayarımı gram zorlamıyor bugüne kadar hiçbir güvenlik sorunu da yaşamadım. Şahsen Opera GX diğer tarayıcılara göre daha fazla üzerine düşünülmüş bir tarayıcı. Sol tarafta yapay zeka sekmeleri. Otomatik seçtiğin bir metni tek tıkla çeviri mantığı. Kendi VPN ağı internet hızı düşmüyor. Bilgisayarın arkadaşın da dediği gibi RAM'lerin ve işlemcine güveniyorsan bence bir dene
16GB ram ile siz kullanabiliyorsanız 32gb ram ile bence bende de sorun olmaz. İstediğim cevap bu tarz bir cevaptı aslında. Gözünüze takılan başka bir sorun vesaire varmı? Mesela bazen yanıt vermeme donma durumu vesaire? Birde indirme yaparken rahat indirme yapabiliyor musunuz?

@luckyseeme Opera'nın VPN'i gerçek bir VPN bile değil. Bildiğiniz şifreli proxy.

@Darsiere Hocam 32 GB RAM ile istediğiniz tarayıcıyı sıkıntısız kullanabilirsiniz zaten. Burada önemli olan gizlilik ve mahremiyetinize önem veren bir seçim yapmaktır. Ancak Opera GX maalesef bu konuda sınıfta kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı