Opera GX kullanılmalı mı?

Opera'yı 3 yıl kullandım gerçekten Chrome'u aratmadı bana çevremdeki insanlara hep Opera önerdim ama satıldığından beri hep sorun çıkardı bana gizlilik olayı çok da umrumda değil Brave kullananlar Firefox Edge Chrome kullananlar hiç izlenmediklerini verilerinin toplanmadıklarını zannediyorlar ama hepsi veri topluyor bu Opera'nın bir eksisi değil. Benim bırakma ve önermeme sebebim AdBlock unun ve kendisinin hantallaşması VPN'nin yavaş çalışması hatta bazen hiç çalışmaması şu an Chrome kullanıyorum hızlı ve stabil RAM kullanımı da gayet iyi.

Bu konu hep açılmaya devam edecek. Kullanılabilir neden olmasın. Bazı arkadaşlar spyware virüs olduğunu iddia ediyor. Virüslü falan değil. Sadece sizden aldıkları verileri ne yapıyorlar o belirsiz. Sahibi Çin'li bir şirket. Güvenilir değil deniyor. Opera'nın sitesinden bilgi edinebilirsiniz. Biraz araştırma yapın ve kararınızı verin. Yabancı forum ve ne olduğu belirsiz siteler dışında herhangi bir sorunlu haberini görmedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı