Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #21 theCa1 dedi: RAM önemli değil. Opera GX güzel mi benim için? Oyuncuyum. Genişletmek için tıkla... Hocam Opera GX kesinlikle.
theCa1 dedi: RAM önemli değil. Opera GX güzel mi benim için? Oyuncuyum. Genişletmek için tıkla... Hocam Opera GX kesinlikle.
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.037 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #22 EnesEfe dedi: Benimki değersiz o yüzden Opera kullanıyorum bence sen de kullan boş boş işler takma kafana. @theCa1 Genişletmek için tıkla... Tamam.
EnesEfe dedi: Benimki değersiz o yüzden Opera kullanıyorum bence sen de kullan boş boş işler takma kafana. @theCa1 Genişletmek için tıkla... Tamam.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #23 Uçak gibi Edge'yi ''Ar ci bi'' 'li Opera Cieks'le karşılaştırmak hata zaten. Son düzenleme: 24 Mayıs 2021
Ghost of Perdition Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 290 Çözümler 3 Yer Blackwater Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #24 "Ar-ci-bi" yi mi daha çok önemsiyorsunuz yoksa verilerinizi mi? Ben olsam Edge kullanırdım. Hem hız hem de kaynak tüketimi konusunda daha üstün.
"Ar-ci-bi" yi mi daha çok önemsiyorsunuz yoksa verilerinizi mi? Ben olsam Edge kullanırdım. Hem hız hem de kaynak tüketimi konusunda daha üstün.
OmerRemo Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #25 Edge çok yavaş arkadaşlar tavsiyem Opera GX kullanmanız çünkü hem hızlı sayfalar hızlı açılıyor vb. Opera size zaman kazandırır.
Edge çok yavaş arkadaşlar tavsiyem Opera GX kullanmanız çünkü hem hızlı sayfalar hızlı açılıyor vb. Opera size zaman kazandırır.
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #27 Tabiki Edge.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2021 #28 Ghost of Perdition dedi: "Ar-ci-bir" yi mi daha çok önemsiyorsunuz yoksa verilerinizi mi? Ben olsam Edge kullanırdım. Hem hız hem de kaynak tüketimi konusunda daha üstün. Genişletmek için tıkla... RGB meselesi değil, önem meselesi. Edge çok az daha hızlı olsa da ben Opera'yı tercih ediyorum çünkü daha kolay ve detaylı kullanımı.
Ghost of Perdition dedi: "Ar-ci-bir" yi mi daha çok önemsiyorsunuz yoksa verilerinizi mi? Ben olsam Edge kullanırdım. Hem hız hem de kaynak tüketimi konusunda daha üstün. Genişletmek için tıkla... RGB meselesi değil, önem meselesi. Edge çok az daha hızlı olsa da ben Opera'yı tercih ediyorum çünkü daha kolay ve detaylı kullanımı.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 24 Mayıs 2021 #29 Edge. Internet Explorer kullanırım da Opera cieks kullanmam. OmerRemo dedi: Edge çok yavaş arkadaşlar tavsiyem Opera GX kullanmanız çünkü hem hızlı sayfalar hızlı açılıyor vb. Opera size zaman kazandırır. Genişletmek için tıkla... Edge Windows 10 için çok daha stabil.
Edge. Internet Explorer kullanırım da Opera cieks kullanmam. OmerRemo dedi: Edge çok yavaş arkadaşlar tavsiyem Opera GX kullanmanız çünkü hem hızlı sayfalar hızlı açılıyor vb. Opera size zaman kazandırır. Genişletmek için tıkla... Edge Windows 10 için çok daha stabil.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #30 perfectoo dedi: Opera adamdır. Genişletmek için tıkla... Bence normal tarayıcı. theCa1 dedi: RAM önemli değil. Opera GX güzel mi benim için? Oyuncuyum. Genişletmek için tıkla... Hangisinde rahat hissediyorsan onu kullan. Fakat RAM ve işlemci kullanımında Edge daha optimize ve oyun oynarken performansa daha az etki eder.
perfectoo dedi: Opera adamdır. Genişletmek için tıkla... Bence normal tarayıcı. theCa1 dedi: RAM önemli değil. Opera GX güzel mi benim için? Oyuncuyum. Genişletmek için tıkla... Hangisinde rahat hissediyorsan onu kullan. Fakat RAM ve işlemci kullanımında Edge daha optimize ve oyun oynarken performansa daha az etki eder.