Opera GX mi, Edge mi?

Öncelikle merhaba ben uzun süredir Opera'yı kullanıyorum. Opera GX çıktığında hemen denedim ve kullanıyorum yazdığına göre oyuncuymuşsun. RAM işlemci ve internet kullanımını sınırlandıra biliyorsun. O sayede bir şey indirirken oyunda pingin daha az çıkar ve RAM ile işlemciyi de sınırlandırırsan bilgisayarın daha az yormuş olursun ve oyna daha iyi performans alırsın.
İşlemci ve RAM kullanımını kısıtlayınca tarayıcı baya bir yavaşlıyor.
Ben Edge öneririm. Hızlı ve stabil.

Opera GX'e oyuncu tarayıcısı diyende ne bileyim. Nesi varda "oyuncu" tarayıcısı oluyor? 3 aydır Edge kullanıyorum yavaşlığını görmedim. Ha bu arada oyunda oynuyorum.
Hocam ben opera GX oyuncu tarayıcısı demedim ki. Bir kere ben oyunda denedim chorme bile geçti. Opera GX edge den hızlı ve iyidir manasında dedim.

Verileri toplama konusunda mı?

Hocam ben hiçbir bilgimi girmiyorum Opera'ya. Bir şey indiriyorsam download Manager kullanıyorum ya da Edge. Bir şey izliyorsam Chrome. VPN'ye girecek isem Opera. Opera'nın benim için tek kullanım amacı VPN'dir. Işıklı teması gözümü aldığı için sadeleştirdim bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı