memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 16 Nisan 2021 #11 Opera GX'de RAM ve CPU kullanımını limitlendirebiliyorsunuz. Belki işinize yarar. Sürprizbozan: Screenshot
Opera GX'de RAM ve CPU kullanımını limitlendirebiliyorsunuz. Belki işinize yarar. Sürprizbozan: Screenshot
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 16 Nisan 2021 #12 Devolve dedi: Merhaba, Google çok RAM yiyor. Google'da 2 sekme bile açık olsa %35 RAM kullanılıyor Opera GX mi önerirsiniz Chrome'a devam mı edeyim? Eki Görüntüle 976852 Genişletmek için tıkla... Chrome, Edge ve Firefox.
Devolve dedi: Merhaba, Google çok RAM yiyor. Google'da 2 sekme bile açık olsa %35 RAM kullanılıyor Opera GX mi önerirsiniz Chrome'a devam mı edeyim? Eki Görüntüle 976852 Genişletmek için tıkla... Chrome, Edge ve Firefox.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #13 İkisi arasından Chrome daha iyi ama Edge ikisinede tek atar.
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 16 Nisan 2021 #14 GX de fazla RAM yiyor ama sınırlayıcısını kullanabilirsiniz onun dışında özellik ve işlev olarak bence hiç düşünmeden Opera GX'e geçebilirsiniz.
GX de fazla RAM yiyor ama sınırlayıcısını kullanabilirsiniz onun dışında özellik ve işlev olarak bence hiç düşünmeden Opera GX'e geçebilirsiniz.
Zacker Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 54 Yer Ankara Etlik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 15 yıl sonra Bakarız 16 Nisan 2021 #15 Devolve dedi: Merhaba, Google çok RAM yiyor. Google'da 2 sekme bile açık olsa %35 RAM kullanılıyor Opera GX mi önerirsiniz Chrome'a devam mı edeyim? Eki Görüntüle 976852 Genişletmek için tıkla... Normal şekilde kesinlikle Opera Gx ama Türkçe çevirme olmadığı için goggle kullanıyorum
Devolve dedi: Merhaba, Google çok RAM yiyor. Google'da 2 sekme bile açık olsa %35 RAM kullanılıyor Opera GX mi önerirsiniz Chrome'a devam mı edeyim? Eki Görüntüle 976852 Genişletmek için tıkla... Normal şekilde kesinlikle Opera Gx ama Türkçe çevirme olmadığı için goggle kullanıyorum
Aziz34OO Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 215 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #16 Baş-ül Adam dedi: Opera'ya güvenlik sorunlu falan diyorlar. Ben takmıyorum. Siz de takmıyorsanız kullanım açısından Opera. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sorun yok diye biliyorum.
Baş-ül Adam dedi: Opera'ya güvenlik sorunlu falan diyorlar. Ben takmıyorum. Siz de takmıyorsanız kullanım açısından Opera. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sorun yok diye biliyorum.
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 16 Nisan 2021 #17 Brave Browser'ı öneririm. Reklam yok dert yok . Ayrıca gezdiğiniz sitelere göre BAT adı verilen kripto parayı kazanıyorsunuz.
Brave Browser'ı öneririm. Reklam yok dert yok . Ayrıca gezdiğiniz sitelere göre BAT adı verilen kripto parayı kazanıyorsunuz.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #18 AsLegolas dedi: Opera'nın özellikleri hoşuna gidecekse kullan aman aman bir fark yok RAM kullanımında. Genişletmek için tıkla... Opera en fazla 500 MB kullanıyor yaklaşık 2 katı.
AsLegolas dedi: Opera'nın özellikleri hoşuna gidecekse kullan aman aman bir fark yok RAM kullanımında. Genişletmek için tıkla... Opera en fazla 500 MB kullanıyor yaklaşık 2 katı.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #19 Devolve dedi: Merhaba, Google çok RAM yiyor. Google'da 2 sekme bile açık olsa %35 RAM kullanılıyor Opera GX mi önerirsiniz Chrome'a devam mı edeyim? Eki Görüntüle 976852 Genişletmek için tıkla... Opera GX tarayıcısını tavsiye ediyorum o tarayıcıda ram miktarını seçebiliyorsun, haftanın oyunları, ücretsiz oyunlar vs.
Devolve dedi: Merhaba, Google çok RAM yiyor. Google'da 2 sekme bile açık olsa %35 RAM kullanılıyor Opera GX mi önerirsiniz Chrome'a devam mı edeyim? Eki Görüntüle 976852 Genişletmek için tıkla... Opera GX tarayıcısını tavsiye ediyorum o tarayıcıda ram miktarını seçebiliyorsun, haftanın oyunları, ücretsiz oyunlar vs.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 16 Nisan 2021 #20 Xallt dedi: Opera en fazla 500 MB kullanıyor yaklaşık 2 katı. Genişletmek için tıkla... Bende ikiside 600 civarında ama Chrome'da kasıyor hissiyatı var, Youtube'da 60 FPS izlerken iyice yavaşlıyor.
Xallt dedi: Opera en fazla 500 MB kullanıyor yaklaşık 2 katı. Genişletmek için tıkla... Bende ikiside 600 civarında ama Chrome'da kasıyor hissiyatı var, Youtube'da 60 FPS izlerken iyice yavaşlıyor.