Opera GX'de RAM ve CPU kullanımını limitlendirebiliyorsunuz. Belki işinize yarar.
Merhaba, Google çok RAM yiyor. Google'da 2 sekme bile açık olsa %35 RAM kullanılıyor Opera GX mi önerirsiniz Chrome'a devam mı edeyim?
Eki Görüntüle 976852
Normal şekilde kesinlikle Opera Gx ama Türkçe çevirme olmadığı için goggle kullanıyorumMerhaba, Google çok RAM yiyor. Google'da 2 sekme bile açık olsa %35 RAM kullanılıyor Opera GX mi önerirsiniz Chrome'a devam mı edeyim?
Eki Görüntüle 976852
Opera'ya güvenlik sorunlu falan diyorlar. Ben takmıyorum. Siz de takmıyorsanız kullanım açısından Opera.
Opera'nın özellikleri hoşuna gidecekse kullan aman aman bir fark yok RAM kullanımında.
Opera GX tarayıcısını tavsiye ediyorum o tarayıcıda ram miktarını seçebiliyorsun, haftanın oyunları, ücretsiz oyunlar vs.Merhaba, Google çok RAM yiyor. Google'da 2 sekme bile açık olsa %35 RAM kullanılıyor Opera GX mi önerirsiniz Chrome'a devam mı edeyim?
Eki Görüntüle 976852
Bende ikiside 600 civarında ama Chrome'da kasıyor hissiyatı var, Youtube'da 60 FPS izlerken iyice yavaşlıyor.Opera en fazla 500 MB kullanıyor yaklaşık 2 katı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.