Opera GX neden konumumu kullanıyor?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda bir virüs vardı ve sanırım formatlayarak bunu temizledim. Fakat formatladıktan sonra Chrome'dan Opera GX tarayıcıya geçtim ve sadece WhatsApp ve hızlı erişim sayfası açık olmasına rağmen sürekli konumumu kullanıyor. Sağ altta logosu çıkıyor. Bu normal midir, yaşayan var mı bu tarayıcıyı kullanıp.

Konulara yardımcı olmak için her tarayıcıyı sistemde barındırıyorum. Uzun süre vakit geçtikten sonra açınca, mikrofonu zorla kullanmaya çalışıyor. Bunu ise dizüstü bilgisayarın, mikrofon açılınca Dolby ayarını kapatmasından anlıyorum. Hatta bugün bir konuya yardım etmek için açtığımda yaşadım. Sorun devam ediyor.

Konum ayarlarını kontrol edin. İzin verdiğiniz siteler varsa kaldırın. Buna rağmen kullanıyorsa tarayıcı değiştirin.

opera://settings/content/location

Bir keresinde ise 1 hafta test amaçlı kullandım. Alakasız bir zamanda kaynak sızıntısı yaşayıp çökmüştü. Çöktükten sonra ise tüm çerezleri yok etmiş. Bu sorunu arattığımda aynı sorunu yaşayan kullanıcılar görmüştüm. Geçenlerde Sosyal'e de benzer bir konu açıldı.

GX'in üzerindeki ücretsiz oyun için kullananlar dışında bir artısı yok. Koyu tema olayını ise Dark Reader ile normal Opera tarayıcısında kullanabilirsiniz. Hem daha düzgün çalışıyor. Tavsiyem normal Opera ya da Vivaldi kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…