Bir süredir Opera GX kullanıyorum gayet kullanışlı ve hoş bir tarayıcı. Fakat 1 haftadır üstteki arama çubuğuna ne yazsam aşağıda ki hatayı veriyor. Benim bu hatadan anladığım ben bir arama yaptığımda Opera GX veriyi google.com'a gönderiyor fakat cevap google.com.TR'den geldiği için güvenilir bulmuyor. Varsayılan arama motorlarını düzenleyebilsem orada ki linke TR eklemem yetiyor düzeltmek için fakat düzenlenmiyor. Kendi eklediğim arama motorunu da varsayılan arama motoru yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Dosya Ekleri
Opera Anlık Görüntü_2020-11-25_192308_www.google.com.png
Bulk Crap Uninstaller (veya BCUninstaller) ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir program kaldırıcıdır. Minimum kullanıcı girdisi ile büyük miktarda uygulamayı kaldırmada başarılıdır. Artıkları temizleyebilir, sahipsiz uygulamaları tespit edebilir...
www.technopat.net
Sonrasında tüm uygulamaları kapat ve modemi yeniden başlat.
Bu işlemden sonra uygulamaları açmadan, bağlantıdaki yazılım ile İnternet ayarlarını onar.
NetAdapter Repair All in One, internet bağlantılarında mevcut ayarlarınızda karşılaştığınız yazılımsal sorunları onarmayı sağlayan ücretsiz portatif bir programdır. Kurulum gerektirmez. Tüm Windows sürümlerinde çalışmaktadır. Kullanım Yönergesi: İndirdiğiniz uygulamayı sağ tıklayıp yönetici...
Opera GX, Opera Software AS tarafından geliştirilen Microsoft Windows ve macOS için Opera web tarayıcısının bir oyuncular için geliştirilmiş halidir. Opera GX, 11 Haziran'da E3 2019'da açıklandı. Hala erken erişime açık.
www.technopat.net
Bu yöntem çözmezse Yeni kullanıcı hesabı oluşturmayı ya da başka bir tarayıcı kullanmanı öneririm.
Windows 10 bilgisayarınıza farklı ya da yerel kullanıcılar eklemek istiyorsanız, rehberimize göz atmanızda fayda var. Windows 10 ile birlikte deÄiÅen çoÄu
Vivaldi, Opera'nın eski geliştiricisi Jon Stephenson von Tetzchner tarafından kurulan bir internet tarayıcısıdır. Kullanıcılar için birden fazla kişiselleştirme imkânı sunmakla tanınmaktadır.