Çözüldü Opera GX üzerinden Discord açmaya çalışmak mantıklı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cinar.ss

Decapat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Discord kapandı ve şaka gibi ama Discord'un muadili yok. Şuan denedim ve Opera GX üzerinden VPN ile giriş yapabiliyoruz. Şimdi eğer böyle yaparsam internetim genel olarak kötü etkilenir mi? Bence etkilenmez fakat bilen kişilere sormak istedim. Eğer etkilenmezse en iyi çözüm bence.

Güncelleme : Denedim ve sesli sohbete giremedim. RTC bağlanıyor da kalıyor. Mesaj falan gönderme de sorun yok.

Çözüm

WARP ile girebilirsin. WARP şu anlık en kullanışlı olanı. Bilgisayara indirip WARP açınca açılıyor Discord. Sesli girmeyi bende denemedim.

WARP ile girebilirsin. WARP şu anlık en kullanışlı olanı. Bilgisayara indirip WARP açınca açılıyor Discord. Sesli girmeyi bende denemedim.

Çözüm
WARP nasıl indirilip kuruluyor? Bir de WARP yüklemek internetimi genel olarak kötü etkilemez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…