Çözüldü Opera GX üzerinden Discord açmaya çalışmak mantıklı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cinar.ss

Decapat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Discord kapandı ve şaka gibi ama Discord'un muadili yok. Şuan denedim ve Opera GX üzerinden VPN ile giriş yapabiliyoruz. Şimdi eğer böyle yaparsam internetim genel olarak kötü etkilenir mi? Bence etkilenmez fakat bilen kişilere sormak istedim. Eğer etkilenmezse en iyi çözüm bence.

Güncelleme : Denedim ve sesli sohbete giremedim. RTC bağlanıyor da kalıyor. Mesaj falan gönderme de sorun yok.

Çözüm
Bildiğiniz gibi Discord kapandı ve şaka gibi ama Discord'un muadili yok. Şu an denedim ve Opera GX üzerinden VPN ile giriş yapabiliyoruz. Şimdi eğer böyle yaparsam internetim genel olarak kötü etkilenir mi? Bence etkilenmez fakat bilen kişilere sormak istedim. Eğer etkilenmezse en iyi çözüm bence.

Güncelleme: Denedim ve sesli sohbete giremedim. RTC bağlanıyor da kalıyor. Mesaj falan gönderme de sorun yok.

WARP ile girebilirsin. WARP şu anlık en kullanışlı olanı. Bilgisayara indirip WARP açınca açılıyor Discord. Sesli girmeyi bende denemedim.
Hahahahahhahaa onun da nasıl işaretlendiğini bilmiyorum ki :D Kusura bakma lütfen

Sol altta rapor var rapora tıkla en altın bir üstünde çözüm var. Ona tıkla rapor de çık.

WARP ile girebilirsin. WARP şu anlık en kullanışlı olanı. Bilgisayara indirip WARP açınca açılıyor Discord. Sesli girmeyi bende denemedim.
WARP bende maalesef çalışmıyor. ISS'den dolayı sanırım.

Benim arkadaşımda da az önce attığım unable hatası çıktı. Benimki aç kapa yapınca düzeldi ama onunki düzelmedi çözümü nedir?

Nasıl hocam anlamadım, biraz daha açarsanız detaylı olarak yardımcı olurum.

Nasıl hocam anlamadım, biraz daha açarsanız detaylı olarak yardımcı olurum.
Böyle gözüküyormuş.
1728583185851.png

Bende WARP kullanıyordum ve sağ alttaki ayarlar butonundan normal 1.1.1.1'i seçip aç kapat yapıp normal ayarına alıyorum çoğu zaman düzeliyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyerek çözmüş

Bildiğiniz gibi Discord kapandı ve şaka gibi ama Discord'un muadili yok. Şu an denedim ve Opera GX üzerinden VPN ile giriş yapabiliyoruz. Şimdi eğer böyle yaparsam internetim genel olarak kötü etkilenir mi? Bence etkilenmez fakat bilen kişilere sormak istedim. Eğer etkilenmezse en iyi çözüm bence.

Güncelleme: Denedim ve sesli sohbete giremedim. RTC bağlanıyor da kalıyor. Mesaj falan gönderme de sorun yok.

Opera GX'den ayarlara girin. Arama kısmına “webrtc” yazın en alttaki seçili olacaktır en üsttekini seçin RTC bağlanıyor demeyecektir bağlanacaktır. Tabii VPN açık olması gerek bilgisayarı kapatınca bu ayarda kapanıyor. Her seferinde açarsan Opera GX ile Discord'da sese bağlantı sağlayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı