DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 21 Aralık 2020 #11 Ugulama içerisinde sağ üst taraftaki ayarlar butonuna tıklayıp en alta inin . Orada yazıyor Erdym dedi: Ben genelde her zaman Chrome kullanırdım fakat canlı derse giremezdi hata verirdi. Bende Opera'yı çok sevmem ama Opera GX güzel ve sevdim fakat varsayılan tarayıcı yapmayı çözemedim. Yardım ederseniz. Not: Sadece Opera GX yüklü Opera yüklü değil. Genişletmek için tıkla...
Ugulama içerisinde sağ üst taraftaki ayarlar butonuna tıklayıp en alta inin . Orada yazıyor Erdym dedi: Ben genelde her zaman Chrome kullanırdım fakat canlı derse giremezdi hata verirdi. Bende Opera'yı çok sevmem ama Opera GX güzel ve sevdim fakat varsayılan tarayıcı yapmayı çözemedim. Yardım ederseniz. Not: Sadece Opera GX yüklü Opera yüklü değil. Genişletmek için tıkla...
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 21 Aralık 2020 #12 Ayarlar kısmından yapabilirsiniz. ayrıca Opera casus yazılım, bilgi çalıyorlar.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.901 Çözümler 6 21 Aralık 2020 #13 Windows 10 kullanıyorsanız arama kısmına varsayılan uygulamalar yazıp oradan değiştirebilirsiniz.