RAM değeri 16 GB ise fark bile etmez. Eğer daha düşükse, sıkıntı çıkabilir. Çok pencere açmamak gerek.
Hayır. Ben normal Opera'da -ki o biraz daha fazla ram değeri harcıyor- 3-4 sekme açık, ana tarayıcım Chrome'da 10-11 sekme açıkken CS:GO'ya girdiğimde en az 270 FPS civarı alıyorum. Tabii PUBG gibi çok fazla RAM kullanan oyunlarda çok sıkıntı yaşadım.RAM 16'da, iki tarayıcı da bulunsa sorun yaşar mıyım sizce?
Hayır. Ben normal Opera'da -ki o biraz daha fazla RAM değeri harcıyor- 3-4 sekme açık, ana tarayıcım Chrome'da 10-11 sekme açıkken CS:GO'ya girdiğimde en az 270 FPS civarı alıyorum. Tabii PUBG gibi çok fazla RAM kullanan oyunlarda çok sıkıntı yaşadım.Windows performansı eğer SSD varsa, RAM değeri boştaymış gibi kullanırsınız, problem olmaz.
Elbette kullanılır. Arkadaşın belirttiği gibi çok pencere açmadığınız sürece rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ancak RAM tüketimi konusunda endişeleri olan biri ve aynı zamanda yeniliğe açık biriyseniz;
vivaldi ve Microsoft Chromium Edge tarayıcılarını kullanmanızı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.