Opera GX ve Google Chrome aynı anda kullanılır mı?

RAM 16'da, iki tarayıcı da bulunsa sorun yaşar mıyım sizce?
Hayır. Ben normal Opera'da -ki o biraz daha fazla ram değeri harcıyor- 3-4 sekme açık, ana tarayıcım Chrome'da 10-11 sekme açıkken CS:GO'ya girdiğimde en az 270 FPS civarı alıyorum. Tabii PUBG gibi çok fazla RAM kullanan oyunlarda çok sıkıntı yaşadım. :D Windows performansı eğer SSD varsa, RAM değeri boştaymış gibi kullanırsınız, problem olmaz.

Hayır. Ben normal Opera'da -ki o biraz daha fazla RAM değeri harcıyor- 3-4 sekme açık, ana tarayıcım Chrome'da 10-11 sekme açıkken CS:GO'ya girdiğimde en az 270 FPS civarı alıyorum. Tabii PUBG gibi çok fazla RAM kullanan oyunlarda çok sıkıntı yaşadım. :D Windows performansı eğer SSD varsa, RAM değeri boştaymış gibi kullanırsınız, problem olmaz.

Anladım teşekkür ederim.

Elbette kullanılır. Arkadaşın belirttiği gibi çok pencere açmadığınız sürece rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ancak RAM tüketimi konusunda endişeleri olan biri ve aynı zamanda yeniliğe açık biriyseniz;
Vivaldi ve Microsoft Chromium Edge tarayıcılarını kullanmanızı tavsiye ederim.

Elbette kullanılır. Arkadaşın belirttiği gibi çok pencere açmadığınız sürece rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ancak RAM tüketimi konusunda endişeleri olan biri ve aynı zamanda yeniliğe açık biriyseniz;
vivaldi ve Microsoft Chromium Edge tarayıcılarını kullanmanızı tavsiye ederim.

Onlara da bir göz atayım teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı