TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #1 Opera GX de bazı videoları açdığımda Opera donuyor. 5 10 dk bekledikden sonra geri geliyor. Steam'de de aynısı mağaza da herhangi bir oyuna tıklayınca donuyor.
Opera GX de bazı videoları açdığımda Opera donuyor. 5 10 dk bekledikden sonra geri geliyor. Steam'de de aynısı mağaza da herhangi bir oyuna tıklayınca donuyor.
U Umutcan232 Picopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #2 İnternetiniz kaç Mbps? RAM'lerinizin marka modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #3 Umutcan232 dedi: İnternetiniz kaç Mbps? RAM'lerinizin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... RAM marka modelini bilmiyorum fakat eskiden böyle bir şey olmuyordu eskiden dediğim 1 hafta önce internettim de 8 Mbps. Umutcan232 dedi: İnternetiniz kaç Mbps? RAM'lerinizin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Yardım edecek misiniz? Son düzenleme: 25 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Umutcan232 dedi: İnternetiniz kaç Mbps? RAM'lerinizin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... RAM marka modelini bilmiyorum fakat eskiden böyle bir şey olmuyordu eskiden dediğim 1 hafta önce internettim de 8 Mbps. Umutcan232 dedi: İnternetiniz kaç Mbps? RAM'lerinizin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Yardım edecek misiniz?