Opera GX verileri çalıyor mu?

"Bilgi çalması" dediğiniz her uygulama veri işliyor hatta satıyor. Verilerinin işlenmesini veya satılmasını istemiyorsan paralı kullanacaksın bu kadar basit.

Yooo açık kaynaklı ve güvenilir uygulamalar veri satmıyor örnek Firefox.
Hadi tamam Opera GX her şeyimizi satsın ona lafım yok sıkıntı hem veri satıyor hem yavaş hem kaynak tüketimi çok fazla hem de Chromium tabanlarını geç güncelliyor (mesela Edge ve Chrome neredeyse aynı anda Chromium 92 geçtiler ama %99 ihtimalle Opera hala 91 veya 90 sürümde).

Yooo açık kaynaklı ve güvenilir uygulamalar veri satmıyor örnek Firefox.
Hadi tamam Opera GX her şeyimizi satsın ona lafım yok sıkıntı hem veri satıyor hem yavaş hem kaynak tüketimi çok fazla hem de Chromium tabanlarını geç güncelliyor (mesela Edge ve Chrome neredeyse aynı anda Chromium 92 geçtiler ama %99 ihtimalle Opera hala 91 veya 90 sürümde).

Benim gayet hızlı sistemsel bir şey olabilir.

Benim gayet hızlı sistemsel bir şey olabilir.
çoğu kişide yavaş hadi yavaş değil desek bile edge kadar hızlı olamaz hele edge hafifliği hem çok hızlı hem de çok düşük kaynak tüketiyor chromium tabanını da yeni sürüm çıktıktan 1-2 gün sonra güncelliyor.

Peki Chrome hakkında ne düşünüyorsunuz. Edge'de tek sorunum bir şey aratınca sürekli yan panele düşmesi yoksa onu kullanmayı düşünüyorum. Bir de en iyi tarayıcı hangisi ise yorumlarda belirtin lütfen.

Peki Chrome hakkında ne düşünüyorsunuz. Edge'de tek sorunum bir şey aratınca sürekli yan panele düşmesi yoksa onu kullanmayı düşünüyorum. Bir de en iyi tarayıcı hangisi ise yorumlarda belirtin lütfen.

Edge de bende öyle bir sorun yok, Edge dışında Brave veya Firefox kullanabilirsiniz.

Firefox kullanmanızı öneririm. 50-100 MB RAM fazla harcaması pek önemli değil.

Eklenti olarak ise Ublock Origin, ClearURLs , Dark Reader, Privacy Badger öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı