BirLaptopKullanıcısı
Decapat
Eğer kişisel verilerinizin toplanıp işlenmemesini istiyorsanız Opera kullanmayı hemen bırakıp Brave ya da Firefox gibi bir tarayıcıya geçmenizi öneririm.
Son düzenleme:
Sen ne kullanıyorsun?Eğer verilerinizin kullanılmamasını istiyorsanız Opera kullanmayı hemen bırakıp Brave'ya da Firefox gibi bir tarayıcıya geçmenizi öneririm.
Kullandığın bütün programlar verilerini çatur çutur çalıyor rahat yani sadece Opera'ya ait bir durum değil kullandığın her şey.Opera hesabım var. Verileri çalıyor diyorlar. Korkmamı gerektiren bir durum var mı?
Firefox.Sen ne kullanıyorsun?
Opera yerine başka bir tarayıcı kullanınca güvende olduğunuzu düşünmeniz ne yalan söyleyeyim biraz komik. Brave, Firefox veya Edge'nin veri çalmadığının kesin bir garantisini verebilir misiniz burada? Veya o güvenli tarayıcınızdan girdiğiniz sitelerin bir şey çalmadığının.Eğer verilerinizin kullanılmamasını istiyorsanız Opera kullanmayı hemen bırakıp Brave'ya da Firefox gibi bir tarayıcıya geçmenizi öneririm.
Hayır, 2 senedir kullanıyorum. Hiç öyle bir şey yaşamadımOpera hesabım var. Verileri çalıyor diyorlar. Korkmamı gerektiren bir durum var mı?
Öncelikle güvende Firefox kullandığım için güvende olduğumu söylemedim Firefox'un güvenlik politikasının Opera'ya göre bin kat daha iyi olduğu ortada sen şahsi verilerinin toplanıp işlenmesine göz yumabilirsin bu beni ilgilendirmez.Opera yerine başka bir tarayıcı kullanınca güvende olduğunuzu düşünmeniz ne yalan söyleyeyim biraz komik. Brave, Firefox veya Edge'in veri çalmadığının kesin bir garantisini verebilir misiniz burada? Veya o güvenli tarayıcınızdan girdiğiniz sitelerin bir şey çalmadığının.
Zaten bunlar koca koca şirketler, senin kart bilgilerinde gözleri yok. Olsa n'olacak zaten?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.