Opera GX vs Chrome

Xenom.er

Picopat
Daha fazla  
Ben normalde Google Chrome kullanıyorum ama son günlerde karşıma hep Opera GX reklamları çıkmaya başladı. Baktığımda da tasarımı, kullanışı falan kullanışlı gibi duruyor. Chrome'dan Opera GX'e geçmeli miyim?

Ben normalde Google Chrome kullanıyorum ama son günlerde karşıma hep Opera GX reklamları çıkmaya başladı. Baktığımda da tasarımı, kullanışı falan kullanışlı gibi duruyor. Chrome'dan Opera GX'e geçmeli miyim?

Ben de GX kullanıyorum ama normal Opera daha iyi ve kullanışlı bence.

Google'da yaşamadığım kasmayı Opera'da hayvan gibi alıyorum. Sınırlama falan o da yalan bana göre. Laptop seneye kullanamayacağım ve artık pek kullanmayacağım için silmiyorum yoksa çoktan kaldırmıştım.

Chrome daha iyi. Ancak zamanında Opera GX indirdim verilerim falan orada olduğundan Chrome'a geçmeye üşendim. Bir de soldaki kenar çubuğundaki özellikleri güzel o yüzden kullanıyorum.

Opera balondur, Chrome daha iyi Opera karşı ama ben Firefoxcuyum.
Ben de GX kullanıyorum ama normal Opera daha iyi ve kullanışlı bence.
Google'da yaşamadığım kasmayı Opera'da hayvan gibi alıyorum. Sınırlama falan o da yalan bana göre. Laptop seneye kullanamayacağım ve artık pek kullanmayacağım için silmiyorum yoksa çoktan kaldırmıştım.
Chrome daha iyi. Ancak zamanında Opera GX indirdim verilerim falan orada olduğundan Chrome'a geçmeye üşendim. Bir de soldaki kenar çubuğundaki özellikleri güzel o yüzden kullanıyorum.
Mesajım mı silindi? :D Neyse, Chrome daha iyi. Opera şişiriyor benim bilgisayarı.
kasma konusunda bi sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum onun dışıda özellikle chrome bu konuda daha iyi yada daha kötü dediğiniz bi konu varmı??

bu arada konuyu ben açmıştım diğer hesap 1 saat ban yedi şimdi

Hepsi yerine Brave ve Firefox en mantiklisi. Opera'nın verilere saygısı yok. Chrome ise sistem kullanımı fazla ve toplanan veri fazla. Eğer ayarlarini kurcalamak istemiyorsan Brave en iyi secenegin, kurcalarim diyorsan Firefox'ta kullanilabilir.
Up, aktif olarak Brave kullanıyorum. Opera GX gibi yormuyor bilgisayarı. Kesinlikle denemelisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı