Opera GX vs Google Chrome

Makaleler
1
Ben hayatımda hiç Opera kullanmadım ve Chrome biraz PC'yi yoruyor. Opera GX'e geçmek istiyorum ama aklımda bazı sorular var.
1-) YouTube Gmail gibi şeyler Opera'da var mı?
2-) Güvenilir mi?
3-) Hangisini tercih etmeliyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hayatımda hiç Opera kullanmadım ve Chrome biraz PC'yi yoruyor. Opera GX'e geçmek istiyorum ama aklımda bazı sorular var.
2-) Güvenilir mi?
3-) Hangisini tercih etmeliyim sizce?
1-var
2-evet
3-opera
sisteminin rami az ise opera gx kullan orda sınırlayabiliyorsun
google de ki her özellik var

2-) güvenilir mi?
3-) hangisini tercih etmeliyim sizce?

Ben Google kullanıyorum Opera GX arayüzünü kullanıp Google'yi varsayılan tarayıcınız yapabilirsiniz. Google Gmail internetin olduğu her App de var.
GX öneririm

YouTube Gmail gibi şeyler Opera'da var mı?
Evet var.
Genel olarak çok tartışılan bir konu. Bana kalırsa çok güvenli değil.
Hangisini tercih etmeliyim sizce?
Opera GX eski bilgisayarımda çok hantal çalışıyordu. Ama şu anki kullandığım sistemde denediğimde hızlıydı. Sisteminize göre test etmelisiniz.

Google Chrome Opera'dan daha güvenilirdir. Opera'nın VPN'i dışında bir artısını göremedim.
Chrome stabil ve hızlı bir tarayıcı. Ayrıca cihazlar arası senkronizasyonu daha iyi çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı